Računalništvo, telefonija
12.04.2016 15:08
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova pametna zapestnica Huawei TalkBand B3 združuje modo in tehnologijo

Nova pametna zapestnica Huawei TalkBand B3 združuje modo in tehnologijo
Nova pametna zapestnica Huawei TalkBand B3 združuje modo in tehnologijo

Huawei Consumer Business Group je v začetku aprila predstavil nova težko pričakovana pametna telefona P9 in P9 Plus. P9, ki je Huaweijev nov paradni konj, je bil ustvarjen v sodelovanju s podjetjem Leica Camera in je prvi pametni telefon z dvema lečama. V Sloveniji bo dosegljiv od začetka maja. Novost pa je tudi pametna zapestnica TalkBand B3, minimalistična naprava, ki prinaša produktivnost in povezanost v elegantni, modni obliki.

»Uporaba nosljivih naprav presega pričakovanja celotne industrije in naša nova serija pametnih zapestnic prinaša neprimerljive prednosti in inovativne značilnosti, brez katerih sodobni uporabniki preprosto ne morejo,« je dejal Richard Yu, generalni direktor podjetja Huawei Consumer Business Group.

Huawei TalkBand B3, narejen iz prestižnih materialov, kot sta nerjaveče jeklo in tridimenzionalen zaobljen Gorilla Glass, je ultimativen modni dodatek sodobnega človeka. Naprava uporabniku omogoča brezšivno povezanost in interakcijo s podporo Bluetooth 4.2., sinhronizacijo s pametnim telefonom in spremljanjem zdravstvenih parametrov. Slušalka ima dvojni mikrofon in filtrira zvoke iz okolice, kar izboljša kakovost klicev.

Pametno zapestnico Huawei TalkBand B3 lahko uporabnik personalizira tako, da se prilega njegovi edinstveni osebnosti. Na voljo je v treh osnovnih videzih: Active, Classic in Elite.

Prestižen, moderen dizajn

Huaweijeva nova naprava odseva eleganten, moderen dizajn zapestnic TalkBand prejšnjih generacij in hkrati vnaša nove modne elemente. Zapestnica Talkband B3 je narejena iz prestižnih materialov, kot sta pravo italijansko usnje in visokokakovostno nerjaveče jeklo. Za ohranitev neokrnjenega videza ima zaobljen zaslon prevleko, ki ščiti pred madeži in praskami.

Priročna komunikacija

Huawei TalkBand B3 ponuja konstantno povezanost z najnovejšo tehnologijo Bluetooth, ki zagotavlja brezžično sinhronizacijo s telefonom, zato uporabniki nikoli ne zgrešijo klica. Informacije se izpišejo na zaslonu na dotik PMOLED ločljivosti 80 x 128, ki je zaščiten s steklom.

Nastavitve za šport in produktivnost

TalkBand B3 se lahko pohvali z izjemno 91-miliampersko baterijo, katere 1,5-urno polnjenje zadošča za šest ur klicanja, do štiri dni povprečne uporabe in šest dni stanja v pripravljenosti s povezavo Bluetooth. Zmogljivost naprave je optimalna za spremljanje zdravstvenih in športnih parametrov in vsebuje bolj natančno spremljanje aktivnosti (štetje korakov in kalorij) in kakovosti spanca ter opozorila pri dolgotrajnem sedenju.

Zapestnica TalkBand B3 bo najprej na voljo v le nekaj evropskih državah po ceni od 169 evrov naprej, kdaj pa jo lahko pričakujemo v Sloveniji, zaenkrat še ni znano.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku