Fotoaparati in kamere
22.07.2010 14:07

Deli z drugimi:

Share

Nova fotoaparata Samsung z dvema zaslonoma

Z novima digitalnima fotoaparatoma Samsung bo fotografiranje postalo še prijetnejše!
Z novima digitalnima fotoaparatoma Samsung bo fotografiranje postalo še prijetnejše!

Ker se digitalni fotoaparati z dvema zaslonoma tržijo kot za stavo, je podjetje Samsung za ljubitelje fotografiranja pripravilo dva nova izdela s tržnima oznakama ST100 in ST600. Večji zaslon s 3,5-palčno oziroma 8,9-centimetrsko diagonalo je namenjen klasičnemu fotografiranju in pregledovanju zajetih nepozabnih trenutkov. Manjši zaslon z 1,8-palčno oziroma 4,5-centimetrsko diagonalo, ki je vgrajen na prednjo stran ohišja, je kot nalašč za avtoportrete ali prikazovanje fotografij in filmskih posnetkov.

Digitalna fotoaparata Samsung ST100 in ST 600, ki se medsebojno razlikujeta le po vrsti objektiva, sta opremljena s tipalom CMOS ločljivosti 14 milijonov točk, medtem ko je za fotografiranje oddaljenih predmetov in oseb na voljo 5-kratna optična povečava. Novinca ponuja občutljivost do ISO 3.200, kar omogoča zajemanje kristalno čistih fotografij ob nekoliko slabši svetlobi. Z digitalnima fotoaparatoma Samsung ST100 in ST 600 lahko brez težav snemamo še krajše filmske posnetke formata 720p.

Za nakup digitalnega fotoaparata Samsung ST600, ki naj bi na ameriški trg prispel najkasneje do konca poletja, bo tamkajšnjim trgovcem potrebno odšteti preračunanih 260 evrov. Model ST100 z vgrajenim objektivom bo preračunanih 15 evrov dražji. Tržno zanimiva novinca naj bi k nam prispela v jeseni.


Prijavi napako v članku