Računalništvo, telefonija
23.10.2019 09:49
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nosilci in podstavki za monitorje za vsako pisarno in dom

Če imamo v pisarni ali doma ogromno mizo, verjetno nimamo težav s prostorom. V nasprotnem primeru pa damo nanjo monitor in vse ostalo, kar potrebujemo za svoje delo – in kar naenkrat je na mizi vsega preveč, le prostora premalo.
Digitus univerzalni nosilec s prilagodljivo nastavitvijo delovne površine
Digitus univerzalni nosilec s prilagodljivo nastavitvijo delovne površine

Na mizah, predvsem na delovnem mestu, imamo ponavadi vrsto različnih predmetov, ki jih potrebujemo za opravljanje svojega dela. Ena bolj pomembnih stvari v pisarni je verjetno računalnik, njegov sestavni del pa monitor, ki ga moramo imeti na mizi in zasede veliko prostora.

Zato pa obstajajo prav priročne rešitve – nosilci, ki jih lahko montiramo na steno ali na mizo. Monitor tako »visi« nad mizo, mi pa smo pridobili prostor za ostale stvari.

Nosilcev obstaja kar nekaj vrst in v spletni trgovini podjetja Tech trade boste zagotovo našli pravega. Morda pa potrebujete le podstavek za monitor ali prenosnik – tudi to imajo.

Stenski nosilec za monitor

Digitus univerzalni nosilec s prilagodljivo nastavitvijo delovne površine omogoča montažo na steno, na njem pa boste lahko imeli monitor diagonale 81 centimetrov (32 palcev), miško in tipkovnico. Opremljen je s prilagodljivo plinsko vzmetjo in ima nosilnost do 8 kilogramov. Lahko se obrne za 360 stopinj, nagne za 35 stopinj v eno ali drugo stran, zasuka pa za 90 stopinj.

Več: https://www.techtrade.si/nosilec-stenski-lcd-monitor-tipkovnica


Nosilec za montažo monitorja na mizo

Digitus univerzalni nosilec za montažo monitorja na mizo odlikuje predvsem to, da ima prilagodljivo nastavitev delovne višine. Nanj lahko namestimo monitor diagonale do 69 centimetrov (27 palcev). Prav tako ima prilagodljivo plinsko vzmet in nosilnost do 8 kilogramov. Obrne se lahko za 360 stopinj, nagne za 180 stopinj in zasuka za -90 do 85 stopinj. Najvišja višina vesa nosilca je 35 centimetrov, najvišja skupna višina pa 66 centimetrov.

Več: https://www.techtrade.si/nosilec-namizni-lcd-monitor-da-90351-digitus-srebrno-crn-7702065


Kaj pa, če imamo dva monitorja?

Če imamo dva monitorja, potrebujemo Digitus univerzalni nosilec s prilagodljivo nastavitvijo delovne višine za montažo dveh monitorjev velikosti do 69 centimetrov. Nosilec se montira na mizo. Prav tako ima plinsko vzmet in nosilnost do 8 kilogramov. Nagib in zasuk sta ista kot pri prejšnjemu, je pa največja razdalja med vesa nosilcema 107,4 centimetra. Najvišja višina vesa je 35 centimetrov, največja skupna višina pa 66 centimetrov.

Več: https://www.techtrade.si/nosilec-namizni-lcd-2xmonitor-da-90353


Digitus namizni podstavki

Morda pa potrebujete prav Digitus namizni podstavek za monitor z držalom za pametne telefone na prednjem delu podstavka. Največja višina je 14,5 centimetra, višina nožnega modula pa 3,7 centimetra. Nanj boste lahko odložili do 10 kilogramov, kolikšna je njegova nosilnost. Noge so narejene iz plastike, sam podstavek pa iz lesa.

Več: https://www.techtrade.si/nosilec-namizni-podstavek-pvc-za-lcd-monitor-da-90458-digitus-crn

Potem pa je tu še Digitus namizni podstavek za monitor ali prenosnik. Ima protidrsne blazinice za varno namestitev in nosilnost do 10 kilogramov. Pod podstavkom je prostor za tipkovnico velikosti do 39 centimetrov. Je iz aluminija, priporočene velikosti monitorja zanj pa so od 28 centimetrov (11 palcev) do 81 centimetrov (32 palcev).

Več: https://www.techtrade.si/nosilec-namizni-podstavek-alu-za-lcd-monitor-da-90369-digitus-srebrn-7716006

Če potrebujete kaj od opisanega, se obrnite na Tech trade. TUKAJ pa si lahko ogledate, kaj vse vam še nudijo v spletni trgovini.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več