Telefonija
17.02.2006 07:39

Deli z drugimi:

Share

Nokia 8800 z nagrado GSM Association in milijonom uporabnikov


Nokia 8800

Nokia je prestižni mobilni telefon Nokia 8800, ki predstavlja vrhunec sodobnega dizajna, na svetovnem tržišču predstavila junija 2005. Do danes je telefon Nokia 8800 kot del svojega osebnega stila izbralo več kot milijon mobilnih uporabnikov. Vrhunska izdelava, dodelanost detajlov in najnovejše tehnologije odsevajo prestiž in kvaliteto tega mobilnika. Ta teden je bil telefon Nokia 8800 nagrajen tudi z nagrado GSM Award za vrhunski dizajn, izbrane materiale in inovativnost.

“Mobilni telefon Nokia 8800 je našel svoje uporabnike med posamezniki, ki cenijo kvaliteto materialov in vrhunski dizajn,” pravi Alastair Curtis, ki vodi oblikovalsko ekipo družbe Mobile Phones. “Telefon Nokia 8800 je oblikovna umetnina in dosežek vrhunske tehnologije.”

Telefon Nokia 8800 je svojim uporabnikom ponudil tudi ekskluzivni zvočni paket večkrat nagrajenega skladatelja Ryuichija Sakamote, ki vključuje melodije zvonjenja in opomnike. Ravno ta zvočni paket, ki ga odlikujejo moderni stil in mehkoba, je navdušil veliko število uporabnikov.

“Nokia ima dolgo tradicijo pri izdelovanju vrhunskih in brezčasnih mobilnih umetnin, kot je Nokia 8800, ki so namenjene najzahtevnejšim potrošnikom, ki zahtevajo najboljše materiale in vrhunsko mobilno doživetje,” pravi Heikki Norta iz družbe Nokia Corporation. “Milijon prodanih mobilnikov Nokia 8800 dokazuje, da potrošniki želijo mobilne telefone iz prestižne kategorije.”


Prijavi napako v članku