Telefonija
21.04.2007 08:42

Deli z drugimi:

Share

Nokia 6120 Classic

Vedno več uporabnikov uporablja svoj mobilni telefon za opravila kot so nalaganje glasbe, pretakanje video vsebin, brskanje po internetu in prejemanje elektronske pošte s priponkami. Na kompaktnem telefonu Nokia 6120 Classic so tovrstna opravila hitrejša in lažja zahvaljujoč uporabi HSDPA (visoko hitrostnega paketnega dostopa do uporabnika), evolucijske tehnologije, ki omogoča do 10x hitrejše nalaganje vsebin od tistega v običajnih UMTS omrežjih.

Novi telefon vsebuje dve kameri – digitalno kamero z ločljivostjo 2 milijona pik, 4x digitalno povečavo, bliskavico in panoramskim načinom snemanja, namenjeno izdelavi visoko kakovostnih fotografij ter sekundarno kamero na sprednji strani, ki zahvaljujoč možnosti video klicev pogovorom daje osebni pridih – ki v naša življenja prinašata še več funkcionalnosti.

Telefon Nokia 6120 Classic ponuja še več možnosti, s pomočjo katerih uporabnik lahko prihrani na času. Na primer, z zgolj nekaj kratkimi koraki pri uporabi vodnikov za uporabo in čarovnika za nastavitve, prednaloženih na telefonu, uporabnik lahko v najkrajšem času vzpostavi in uporablja elektronsko pošto, funkcije sporočanja in internetno povezavo. Aplikacija Prenos podatkov uporabniku omogoča prenos imenika, koledarja, fotografij, video posnetkov in datotek iz njegovega starega telefona Nokia na novi model Nokia 6120 Classic, tudi če je kartica SIM že odstranjena. In nenazadnje, s sinhronizacijo koledarja v službenem računalniku in koledarja v telefonu ima lahko uporabnik svoj urnik zmeraj s sabo.

“Mobilni telefoni igrajo vedno večjo vlogo v naših prezaposlenih življenjih,” pravi Peter Ropke, namestnik predsednika poslovne skupine Mobile Phones, Nokia. “Zavedamo se, da uporabnik lahko bolje uravnoveša delo in zabavo, če ima možnost uporabljati mobilni telefon na več različnih načinov. Zahvaljujoč tehnologiji HSDPA, operacijskemu sistemu S60 in širokemu naboru funkcij telefona Nokia 6120 Classic bo uporabnik lažje obvladal svoje vsakodnevno življenje.”

V številnih državah tehnologija 3G uporabnikom ponuja izboljšano mobilno izkušnjo s hitrejšim brskanjem, pretakanjem vsebin, nalaganjem glasbe, elektronsko pošto in internetnim dostopom. Zahvaljujoč novi tehnologiji HSDPA so vse naštete aplikacije, ob številnih drugih, dostopnejše.

Telefon Nokia 6120 Classic je zasnovan na programski opremi S60, ki uporabniku omogoča nalaganje in uporabo dodatnih aplikacij ob tistih, ki so na napravi že na voljo. Uporabnik prav tako lahko telefon poosebi s širokim izborom dodanih aplikacij, dodatne opreme, vsebin in storitev. Programska oprema S60 omogoča sočasno uporabo več aplikacij, tako da uporabnik lahko npr. brska po internetu med poslušanjem svoje priljubljene glasbe.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več