Avtomobilizem
15.09.2021 17:00

Deli z drugimi:

Share

Privlačen, hiter, kakovosten in predvsem poceni e-skiro

So električni skiroji najbolj »kulsko« transportno sredstvo? Pa poglejmo dejstva. Poganja jih električna energija, ki bo tako ali drugače zaznamovala promet prihodnosti. Vse več mestnih središč se sooča s problematiko pomanjkanjem prostora in onesnaženosti zraka zaradi fosilnih goriv. E-skiroji bi lahko predstavljali trajnostno rešitev, skupaj z javnim potniškim prometom. Kaj še? So estetsko privlačna, oblika skiroja je vsem poznana že iz otroštva, so hitra po zaslugi električnega motorja in doseg z vsako novo generacijo dobi občutno nadgradnjo. Dejstva so povedala svoje, električni skiroji so kul. Če želiš tudi ti preizkusiti najbolj kulski pripomoček zadnjih 10 let, potem skoči na spletno stran TomTop, kjer te čaka AKCIJSKA PONUDBA novega Niubility N2 električnega skiroja. Vpiši še kodo TCRTYSYN2B in za 239,99 evrov je novi e-skiro tvoj.

Če se še spomnite, smo nedavno že predstavili njegovega predhodnika, Niubility N1. Če se le bežno spominjate, lahko tukaj osvežite spomin. Kako se razlikujeta? Kot se spodobi za novo generacijo e-skirojev, je Niubility N2 večji in močnejši s še večjo baterijo.

Kaj se skriva pod ohišjem Niubility N2?

Električni skuter Niubility N2 je opremljen s 350-vatnim brezkrtačnim motorjem in baterijo kapacitete 10 amper ur. Iz električnega motorja boste iztržili kar nekaj moči. Največja hitrost je 25 kilometrov na uro, s polno baterijo pa boste dosegli kraje oddaljene do 32 kilometrov. Ogrodje je zasnovano iz aluminijeve zlitine, ki je lahka in dovolj trpežna, da prenese bremena do 120 kilogramov. Kljub robustni zasnovi so razvijalci uspeli narediti ogrodje zložljivo. Ni potrebno poudarjati, da je to priročno predvsem za shranjevanje in prenašanje e-skiroja. Enostavno ga zložite in pospravite v prtljažnik ali pa ga vzemite s seboj na avtobus.

Na krmilu vam digitalni zaslon prikazuje hitrost, način hitrosti, stanje baterije in prevoženo razdaljo. 10-palčne pnevmatike absorbirajo udarce in tresljaje in tako zagotavljajo udobje tudi na neravnih površinah. Za varnost in boljšo vidljivost skrbita sprednji LED žaromet in zadnja zavorna luč.

V treh korakih lahko električni skiro zložite ali pripravite za vožnjo. Zavore vas bodo hitro in varno ustavile tudi pri najvišji hitrosti. Baterijo boste pa napolnili v manj kot 6 urah, kar pomeni, da ga lahko napolnite do 100 % v času službe ali ponoči med spanjem. Na TEJ POVEZAVI vas čaka e-skiro Niubility N2, ne pozabite pa na posebno kodo TCRTYSYN2B, s katero boste dobili še dodaten popust. Spletni prodajalec TomTop vam električni skiro pošlje iz nemškega skladišča brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino.

Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

Subsidium, okoljski inženiring in razvoj

Ulica Sallaumines 9, 1420 Trbovlje, Tel: 041 544 468
Vsak izmed nas ima moralno odgovornost varovati okolje in spodbujati trajnostni razvoj družbe za prihodnje generacije. Propadanje okolja dolgoročno ogroža zdravje in varnost ljudi, ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

TISKARNA SILVECO

Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667