Življenjski slog
10.06.2021 14:00
Posodobljeno 2 dneva nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zložljiv, hiter, neslišen in ne škoduje naravi

Električni skiro Niubility pooseblja vse prednosti električnih vozil. Je hiter, priročen, varčen in z delovanjem ne škoduje naravi.
Električni skiro Niubility pooseblja vse prednosti električnih vozil. Je hiter, priročen, varčen in z delovanjem ne škoduje naravi.

Veliko je govora o električni prihodnosti prometa, tako v medijih kot tudi na poznavalskih forumih. Strokovnjaki so si enotnega mnenja, da se čas fosilnim vozilom počasi izteka. Ena izmed obnovljivih alternativ, ki je vse bolj priljubljena, je električna energija. Ob cesti in večjih podjetjih ste zagotovo že opazili javne električne polnilnice, v garažah domov pa se skrivajo zasebne polnilne postaje. Če vas ne mika velik začetni vložek, so električni skiroji dobra vstopna točka v električni promet. Spletni prodajalec TomTop je pripravil resnično noro ponudbo električnega skiroja Niubility N1, ki ga lahko dobite na TEJ POVEZAVI za 222,74 evrov.

Električni skiro se ponaša z 250W brezkrtačnim motorjem in baterijo 7,8 amperskih ur, ki omogoča največjo hitrost 25 kilometrov na uro in dosega do 25 kilometrov. Baterijo s hitrim polnjenjem napolnite v samo štirih urah. Izdelan je iz aluminijeve zlitine, ki je lahka, a vseeno trpežna z nosilnostjo do 120 kilogramov. Krmilo lahko nastavite po višini in tako prilagodite vožnjo svoji telesni drži. Aluminijev ogrodje je zložljiv in zlahka prenosljiv, kar pomeni, da ga lahko brez težav odpeljete s seboj na potovanje ali na avtobus. Je idealno prevozno sredstvo za na delo ali po vsakdanjih opravilih skozi zgoščena mestna središča.

Na krmilu boste opazili multifunkcijski zaslon, ki prikazuje hitrost, način vožnje, stanje baterije in druge koristne informacije. Za varnost skrbijo zavorni diski, sprednja LED luč in zadnja zavorna luč, kar pomeni, da boste brez skrbi uživali v vožnji tudi ponoči. Tresljajev in vibracij skorajda ne boste čutili po zaslugi 21-centimetrskih robustnih pnevmatik.

Z električnim skirojem Niubility N1 boste z lahkoto premagovali mestne ovire in prehitevali zastarele avtomobile, ki so obtičali na semaforjih. Vstopite v svet surove električne energije. Na TEJ POVEZAVI vas čaka električni pomočnik po akcijski ceni 222,74 evrov. Spletni prodajalec TomTop je še dodatno začinil ponudbo z brezplačno poštnino in dostavo iz evropskega skladišča, kar pomeni nič dodatnih dajatev.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električni skiro

Prijavi napako v članku