Računalništvo, telefonija
13.12.2019 11:40

Deli z drugimi:

Share

Neverjetno: Xiaomi še z budilko Bluetooth!

Neverjetno: Xiaomi še z budilko Bluetooth!
Neverjetno: Xiaomi še z budilko Bluetooth!

Kitajsko podjetje Xiaomi zagotovo poznate, saj gre za enega največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. Zato ne preseneča, da se je kitajski gigant odločil preizkusiti še na področju namiznih elektronskih budilk. Prva budilka Bluetooth podjetja Xiaomi je opremljena z oznako Qingping Bluetooth Alarm Clock, in je naprodaj preko portala za financiranje projektov Youpin.

Namizno budilko Xiaomi Qingping Bluetooth Alarm Clock lahko s pametnimi mobilnimi telefoni povežemo preko brezžične povezave Bluetooth, takoj za tem pa se izvede samodejna sinhronizacija ure. Tu ima uporabnik na voljo osem različnih melodiji, mogoče pa je nastaviti do 16 alarmov. Poleg tega je mogoče vključiti samodejno nastavitev svetilnosti, pri čemer se osvetlitev zaslona samodejno izključi med 19. uro popoldan in 7. uro zjutraj.

Namizno budilko Qingping Bluetooth Alarm Clock podjetja Xiaomi ima možnost tudi spremljanja temperature in vlažnosti, pri čemer temperaturo meri preko tipala švicarskega podjejta Sensirion. Novost bo na voljo za nakup od 8. januarja dalje. Maloprodajna cena zanimive namizne budilke Xiaomi Qingping Bluetooth Alarm Clock je neverjetno nizka, saj bodo kitajski trgovci zanjo zahtevali zgolj preračunanih 7,2 evrov.


Prijavi napako v članku