Računalništvo, telefonija
06.05.2017 06:02

Deli z drugimi:

Share

Neverjeten uspeh storitve Google Duo. Ste jo že preizkusili tudi vi?

Storitev Google Duo za video klice navdušuje v vseh pogledih!
Storitev Google Duo za video klice navdušuje v vseh pogledih!

Če še ne uporabljate Googlove storitve Duo vam priporočamo, da jo preizkusite, saj je ta na spletnem portalu Google Play dosegla zelo pomemben mejnik. V dobre pol leta je namreč bila mobilna aplikacija Google Duo iz spletnega portala Google Play na pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android prenesena že več kot 50 milijonov krat. Podobne uspehe Googlova mobilna aplikacija doživlja tudi na Applovem spletnem portalu App Store, saj je Google Duo na voljo tudi za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Apple.

Storitev Google Duo je uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android navdušila na celi črti, saj za opravljanje video klicev ne zahteva nobenih posebnih uporabniških računov ampak zadošča le telefonska številka. Poleg tega nova storitev uporablja kar telefonski imenik v telefonu, kar še dodatno poenostavlja uporabo. Poleg tega je spletna storitev Google Duo zelo dobro ocenjena med uporabniki mobilnih naprav Android, saj njena povprečna ocena priljubljenosti trenutno znaša 4,4 (od skupno 5), svojo oceno pa je trenutno oddalo že kar dobrih 365 tisoč uporabnikov. Visoka ocena za novost niti ne preseneča, saj video klic s storitvijo Google Duo lahko vzpostavimo že v nekaj sekundah, ti pa so varni pred spletnimi nepridipravi, saj so neprestano šifrirani. Poleg tega se kakovost videoposnetka prilagaja trenutni povezavi v svetovni splet, preklapljanje med omrežji (Wi-Fi, 3G, 4G, itd.) pa se izvaja samodejno.

Če spretne storitve Google Duo še niste preizkusili je sedaj skrajni čas, da to storite. Za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android je novost na voljo na spletni povezavi http://bit.ly/Google-Duo-Android, za uporabnike mobilnih naprav iOS pa na spletni povezavi http://bit.ly/Google-Duo-iOS.


Prijavi napako v članku