Računalništvo, telefonija
04.05.2008 12:56

Deli z drugimi:

Share

NETGEAR na sejmu Interop 2008

Podjetje NETGEAR Inc., svetovni ponudnik tehnološko naprednih omrežnih rešitev, je na sejmu Interop 2008 objavilo, da je svojo celovito ponudbo poslovnih omrežnih in shranjevalnih rešitev obogatilo s petimi inovativnimi pametnimi stikali ter z novimi brezžičnimi in omrežnimi pomnilniškimi izdelki.

NETGEAR predstavlja pet omrežnih rešitev, ki ustrezajo edinstvenim zahtevam rastočih malih in srednje velikih podjetij, vključno s 24- in 48-vratnimi gigabitnimi pametnimi stikali s statičnim preusmerjanjem (GS724TR in GS748TR), 24-vratnimi gigabitnimi pametnimi stikali ProSafe z naprednimi funkcijami (GS724AT), dvopasovno brezžično dostopno točko ProSafe 802.11n (WNDAP330) in gigabitnim namiznim shranjevalnim okoljem s šestimi moduli ReadyNAS (RNDP6000). NETGEAR je napovedal tudi občutno dopolnitev bogatega partnerskega programa PowerShift, ki bo prodajalcem VAR in ponudnikom rešitev olajšal in potencialno pripomogel k večji donosnosti pri prodaji vodilnih celovitih omrežnih rešitev ProSafe.

Podjetje NETGEAR že drugo leto zapored sponzorira konferenco SMB Solutions in s tem zagotavlja, da se na sejmu Interop 2008 posveti tudi specifičnim zahtevam in interesom omrežnih skrbnikov in strokovnjakov za mala in srednje velika podjetja. Vodilni podjetja NETGEAR bodo vse tri dni, kolikor traja konferenca, predstavljali omrežno tematiko, povezano z malimi in srednje velikimi podjetji. Med drugim bodo teme: “Optimizacija uvedbe in upravljanja brezžičnega omrežja LAN za rastoča delovna okolja malih in srednje velikih podjetij”, “Varnost v prostoru malih in srednje velikih podjetij” in “Pametna stikala v primerjavi s stikali, ki jih upravljamo: katera so idealna osnova za omrežja malih in srednje velikih podjetij?” Poleg tega NETGEAR na svojem razstavnem prostoru organizira tudi številne delavnice s poudarkom na stikalih, brezžičnih omrežjih, varnosti, shranjevanju in partnerskem programu PowerShift.

“Zaradi vrhunskih poslovnih aplikacij, kot so VoIP, video konference, varnostni sistemi in omrežja VLAN, ki se vse bolj uporabljajo v rastočih malih in srednje velikih podjetjih, se skrbniki omrežij soočajo z vse večjimi izzivi glede zagotavljanja zanesljive, cenovno ugodne in preproste omrežne infrastrukture, ki podpira hitrost in kakovost storitev za izvedbo teh zahtevnih aplikacij,” je povedal Patrick Lo, predsednik in izvršni direktor podjetja NETGEAR. “V podjetju NETGEAR smo si vedno prizadevali zagotavljati učinkovite rešitve za mala in srednje velika podjetja, ki vključujejo zmogljivost in funkcionalnost izdelkov za uporabo v podjetjih in ki so preproste za uporabo, prilagodljive, zanesljive ter ponujajo ključne storitve za rastoča mala in srednje velika podjetja. Še naprej si bomo prizadevali širiti naše storitve za to tržišče, in sicer z izboljšavo partnerskega programa PowerShift in uvedbo številnih novih naprednih omrežnih izdelkov, s katerimi bomo povečali ponudbo celovitih omrežnih rešitev za potrebe rastočih podjetij z najmanj petimi in več kot 250 uporabniki. S ponudbo robustnih izdelkov in z učinkovitim programom za partnerje si bo podjetje NETGEAR še bolj utrdilo položaj najboljšega ponudnika omrežnih rešitev za mala in srednje velika podjetja.”

Prva dvopasovna brezžična dostopna točka 802.11n za mala in srednje velika podjetja

Dvopasovna brezžična dostopna točka ProSafe 802.11n (WNDAP330 ) je rešitev podjetja NETGEAR, ki ima veliko funkcij ter malim in srednje velikim podjetjem omogoča zadovoljstvo pri višji hitrosti in večji pokritosti delovanja, ki jih ponuja brezžična tehnologija 802.11n s 5 Ghz. Ponuja tudi možnost podpiranja obstoječih starejših naprav 802.11b, 802.11g in 802.11a.

Vrhunska dvopasovna brezžična dostopna točka WNDAP330 zagotavlja do 10-krat večjo pokritost in 15-krat večjo hitrost od omrežij, ki temeljijo na standardu 802.11g. WNDAP 330, ki ga upravlja SNMP, vključuje podporo 802.3af Power-over-Ethernet (PoE). Ta ne zahteva napajalnih kablov, olajša namestitev in je posebno zaščiten za varno in udobno umestitev nad poševnimi stropi. Je idealen za uvajanje na velikih območjih s podporo za premoščanje med dvema vozliščema (point-to-point) in med glavnim vozliščem ter podrejenimi enotami (point-to-multipoint) s sistemom brezžične distribucije Wireless Distribution System (WDS). Številne varnostne funkcije vključujejo podporo za WPA, WPA2, lažno zaznavanje AP in 802.1x z RADIUS-om.

Izboljšan partnerski program PowerShift partnerjem ponuja več storitev in omogoča boljši zaslužek
Podjetje NETGEAR je partnerski program PowerShift prestrukturiralo tako, da bodo partnerji lahko povečali donosnost in vanj vključilo orodja ter storitve, ki bodo olajšala prodajo in podporo vrhunskih omrežnih izdelkov NETGEAR ProSafe za mala in srednje velika podjetja.

Izboljšani partnerski program PowerShift ima zdaj na voljo štiri stopnje s kriteriji za članstvo, ki temeljijo na produktivnosti partnerjev. Vsi prodajalci izdelkov NETGEAR so upravičeni do osnovne stopnje, ki vključuje veliko ugodnosti za prodajalce, tehnično podporo na območju ZDA, pomoč pri prodaji in trženju ter podporo pred prodajo in po njej. Glede na letne rezultate prodaje lahko partnerji pridobijo članstvo stopnje PowerShift Gold, Platinum in Platinum Plus, s katerimi si zagotovijo dodatne ugodnosti, kot so popusti pri izdelkih, namensko dodeljeni skrbniki strank, napredna tehnična podpora za konfiguracijo omrežij in MDF (Market Development Funds).


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več