Računalništvo, telefonija
29.04.2013 09:43

Deli z drugimi:

Share

Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj

Številne novosti in brezplačni preizkus za vse, ki bomo simpatijo še iskali na največjem slovenskem spoznavnem portalu Ona-on.com.
Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj
Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj

“Medtem ko že vse cveti in žvrgoli, smo še kako mislili na vse samske, da bi jim ponudili kar najbolj učinkovito parčkanje”, nam je povedal Luka Kogovšek, vodja projekta ona-on.com. Kaj je novega?

Vsi, ki še niste ali pa bi radi ponovno, vabljeni, da brezplačno preizkusite ona-on.com z neomejenim parčkanjem in si hkrati ogledate tudi brezplačni priročnik kako najhitreje do zmenkov in novega partnerja!

Izkoristite tudi mobilno aplikacijo ona-on.com – Zmenki v žepu, s katero se lahko kadarkoli enostavno dogovorite za zmenek ali dva, kar bo marsikomu v veliko pomoč pri načrtovanju srečanj v živo. Dodatne informacije in navodila za uporabo na mobilni zmenki ona-on.com.

Pripravili pa so tudi največjo ponudbo spoznavnih dogodkov doslej, pravkar se lahko odločate med spomladanskim piknikom, jadranjem po Kornatih, hitrimi zmenki in številnimi tematskimi druženji. Več info na spoznavni dogodki ona-on.com.

In še bistveno: Tudi letos se prav vsak dan odjavijo 2 – 3 pari z razlogom “spoznala sva se na Ona On, nasvidenje!”, zato pridno dopolnjujemo naše sončne zgodbe z izpovedmi vseh tistih, ki nam jih zaupajo!

Kaj prihaja v maju? Avdio in video zmenki! Tako je, vsi ki si boste želeli še pred srečanjem v živo slišati ali videti kako izgleda vaš popoldanski zmenek prek mikrofona in spletne kamere boste imeli odslej tudi to možnost!

Že imate zmenek za danes? Dekleta Fantje


Prijavi napako v članku