Računalništvo, telefonija
29.11.2016 06:40
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nasvidenje, Si.mobil, dobrodošel, A1!

Blagovna znamka Si.mobil bo naslednje leto izginila iz slovenskega trga.
Blagovna znamka Si.mobil bo naslednje leto izginila iz slovenskega trga.

Družba Si.mobil je na slovenskem trgu prisotna že vse od leta 1997, med uporabniki storitev mobilne telefonije pa je iz leta v leto bolj priljubljena, predvsem na račun cenovno ugodnih storitev mobilne telefonije. V naslednjem letu pa se bomo morali žal posloviti od prepoznavne blagovne znamke Si.mobil, saj bo družba v letu 2017 izvedla prehod novo znamko A1. Ta strateški korak predstavlja nov zagon nadaljnji rasti na slovenskem trgu tako na področju mobilnih in fiksnih storitev, kot tudi naprednih digitalnih rešitev.

Čeprav se bo družba Si.mobil v naslednjem letu preimenovala v A1, bo, vsaj po zagotovilih vodstva, še vedno zavezana k ustvarjanju rešitev, ki bodo predstavljale odgovor na trenutne in nastajajoče težave uporabnikov. Usmerjena bo v zagotavljanje storitev, ki jim bodo omogočale kar se da dobro izkušnjo dela, zabave, ustvarjanja in deljenja na bolj povezan način. To pa po vsej verjetnosti pomeni, da bodo uporabniki z uvedbo blagovne znamke A1 le pridobili in ničesar izgubili.

A1 je namreč vodilno telekomunikacijsko podjetje na avstrijskem trgu in blagovna znamka, ki je sinonim za celovite komunikacijske rešitve. A1 je znan tudi kot odgovoren in zanesljiv ponudnik kakovostnih storitev in uporabniške izkušnje ter najzmogljivejše in napredne komunikacijske infrastrukture.


Prijavi napako v članku