Telefoni
16.03.2014 15:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Naslednik mobilnika Samsung Galaxy Beam s projektorjem in kovinskim ohišjem!

Mobilnik Samsung Galaxy Beam 2 s projektorjem in kovinskim ohišjem naj bi bil kot nalašč predvsem za poslovneže in petičneže.
Mobilnik Samsung Galaxy Beam 2 s projektorjem in kovinskim ohišjem naj bi bil kot nalašč predvsem za poslovneže in petičneže.

Podjetje Samsung je pred dvema letoma za konferenco Mobile World Congress pripravilo izdelek, ki je revoluciniral trg mobilne telefonije. Pametni mobilni telefon Galaxy Beam je namreč v oblikovno všečnem ohišju »skrival« zmogljiv in kakovosten miniaturni projektor. Kot pa vse kaže bo podjetje Samsung kmalu ponudilo v prodajo njegovega naslednika, ki bo prav tako opremljen s kakovostnim projektorjem, a bo razpolagal še s kovinskim ohišjem. Zaradi tega bo novost bolj kot ne namenjena predvsem poslovnežem in petičnežem.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Beam 2 (model SM-G3858) bo zlahka prepričal tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike, saj ga bodo inženirji južnokorejskega giganta opremili s 4,66-palčnim (11,8-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 800 x 480 slikovnih točk, 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,2 gigahercev in gigabajtom sistemskega pomnilnika. Tu bo na voljo še reža za pomnilniško kartico microSD do kapacitete 32 gigabajtov. Na vgrajenem mobilniku pa bo nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean.

Kovinski pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Beam 2 bo zlahka zlezel v žep, saj bo v debelino meril le 11,6 milimetrov oziroma dober milimeter manj v primerjavi z njegovim predhodnikom. Južnokorejski gigant naj bi novost po vsej verjetnosti ponudil v prodajo še pred koncem pomladi.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku