Računalništvo, telefonija
18.08.2010 08:15

Deli z drugimi:

Share

Nameščanje programske opreme za telebane

Spletna storitev Ninite omogoča enostavno in hitro namestitev programske opreme, ki jo običajno potrebuje vsak uporabnik osebnega in prenosnega računalnika.
Hitro in preprosto nameščanje programske opreme!
Hitro in preprosto nameščanje programske opreme!

Če niste najbolj vešči nameščanja programske opreme, potem zaženite vaš priljubljeni spletni brskalnik in v naslovno vrstico nemudoma vpišite spletni naslov http://ninite.com/. Tu gre za napreden spleten portal, ki omogoča hitro in enostavno nameščanje priljubljenih programov. Za namestitev priljubljene programske opreme namreč zadošča, da jo obkljukamo in izbor zaključimo z miškinim klikom na zeleno obarvan gumb »get installer«.

Na spletnem portalu Ninite imamo na voljo bogato paleto raznovrstne programske opreme. Ta obsega spletne brskalnike (npr. Firefox), programe za hitro sporočanje (npr. Messenger), večpredstavnostne programe (npr. VLC), programe za urejanje slik (npr. InfranView), pisarniške pakete (npr. Office 2007), programe za varnost (npr. Avast) in še bi lahko naštevali. Zaradi tega je portal kot nalašč še za tiste računalničarje, ki imajo nameščeno »svežo« kopijo operacijskega sistema Windows.

Pri tem velja še omeniti, da spletni portal Ninite samodejno poskrbi za prenos izbrane programske opreme na trdi disk računalniškega sistema. Poleg tega zagotovi, da se programi namestijo v privzetem jeziku operacijskega sistema (če je seveda na voljo). Programi na portalu so polno združljivi z Microsoftovimi operacijskimi sistemi Windows 7, Windows Vista in Windows XP. Priročno, ni kaj!


Prijavi napako v članku