Digitalizacija
21.03.2013 09:33

Deli z drugimi:

Share

Najučinkoviteje komunicira Pristop

Pristop, ki sodi med vodilna svetovalna in komunikacijska podjetja v JV Evropi, je na tekmovanju Effie 2012, ki nagrajuje dokazano učinkovitost tržnih komunikacij, med slovenskimi agencijami prejel največ nagrad. Na podelitvi nagrad Effie 2012, ki je v sredo, 20. marca, zvečer potekala v Portorožu, je Pristop za kampanje, ki so tako s komunikacijskega kot s prodajnega vidika podjetjem prinesla najboljše rezultate, prejel kar osem nagrad Effie, od tega dve zlati ter po tri srebrne in bronaste. Pristop je bil nagrajen za učinkovitost kampanj, ki jih je v zadnjih dveh letih zasnoval za Mlekarno Celeia, Fructal, Telekom Slovenije, Novo KBM in TSmedio.
Pristop je po merjenju Effie indeksa učinkovitosti, najučinkovitejša komunikacijska agencija v Sloveniji.
Pristop je po merjenju Effie indeksa učinkovitosti, najučinkovitejša komunikacijska agencija v Sloveniji.

Na podlagi prejetih nagrad za komunikacijsko učinkovitost Effie 2012 je Pristop tudi po merjenju Effie indeksa učinkovitosti, ki sta ga zasnovala Effie Worldwide in raziskovalni inštitut Warc, najučinkovitejša komunikacijska agencija v Sloveniji. Na letošnjem tekmovanju Effie 2012 je Pristop osvojil dvakrat več točk od drugouvrščene agencije.

Primož Pusar, direktor Pristopa, ob tem pravi, da so nagrade Effie, poleg zadovoljstva naročnikov, najvišje možno priznanje, ki ga lahko prejme agencijska ekipa: »Effie nagrajuje celovite projekte, ki dokazano pomembno prispevajo k poslovni uspešnosti posamezne znamke in podjetja kot celote. Strokovnjaki za trženje in komuniciranje moramo dosledno skrbeti in biti odgovorni za merljivost učinkov našega dela, pri tem pa je seveda pomembno odlično sodelovanje naročnika in agencijske ekipe. Skupaj z našimi naročniki si prizadevamo, da začnemo sodelovanje z jasno definiranimi poslovnimi in trženjskimi cilji, saj lahko le tako skupaj pripravimo učinkovite strategije in optimalne taktike, ki zagotavljajo najučinkovitejšo porabo sredstev, ki jih podjetja investirajo v trženje. Tako lahko popolnoma uskladimo pričakovanja, hkrati pa razvijemo tudi poslovne modele nagrajevanja, ki temeljijo na uspešnosti, kar je še toliko pomembneje v zaostrenem gospodarskem okolju, v katerem danes delujemo.«

Pristop je zlati Effie prejel za projekta Naprej k naravi (naročnik: Mlekarna Celeia) in Moj Fruc (naročnik: Fructal), srebrni Effie za projekte Posel je tekma (naročnik: Telekom Slovenije), Uvedba znamke Sveta vladar (naročnik: Nova KBM) in Digitalna ELP platforma Itak (naročnik: Telekom Slovenije), bronasti Effie pa za projekte Nov ledeno saden čaj Ice Tea (naročnik: Fructal), Rimaj z Zlatkom (Nova KBM) in Lupčka mi je dala (naročnik: TSmedia). K uspešnosti projektov sta v večini primerov pomembno prispevali tudi hčerinski družbi Pristopa, in sicer Renderspace in Pristop Media.


Prijavi napako v članku