Računalništvo, telefonija
09.02.2009 11:21

Deli z drugimi:

Share

Najdaljše delovanje z enim polnjenjem baterije

Sanav sledilna naprava GPS+GSM CT-24 je sledilna naprava nove generacije. CT-24 združuje visoko zmogljiv GPS sprejemnik z GSM modulom in predstavlja napravo za osebno varnost z inovativno navigacijsko tehnologijo. Pri aplikacijah, ki jih nudi osebna sledilna naprava CT-24 ste omejeni samo z vašo domišljijo: iskanje oseb, reševalne službe, spremljanje odprav (npr. v gorah),varovanje otrok, starejših ali živali, cenovno ugodno spremljanje vozil, sledenje in še mnogo več…
Majhna, priročna, a čvrsta in predvsem enostavna za uporabo, opremljena z 20 kanalnim SIRFIII sprejemnikom, izjemno natančnostjo določanja položaja (10m rms), hitrosti (0.1 km/h, smeri (0.2 °) in visoko GPS in GSM občutljivostjo zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Programsko nastavljiv interval samodejnega poročanja, programiranje preko računalniškega programa ali SMS sporočila, ter predvsem 150 ur delovanja (polno napolnjena z intervalom 1 SMS / 60 minut) in varčevanja z energijo v stanju pripravljenosti, zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike. 2 odprta niza I/O, opcijski priklop visoko občutljivih senzorjev tresljajev in premikanja, nudi podporo sledenja, kot si jo le želite. CT-24 uporablja GPS za pošiljanje RMC stavkov, ki vsebujejo geografsko širino, dolžino, hitrost in čas.
Če torej potrebujete, izjemno dolgo delovanje sledilne naprave potem je GPS/GSM sledilna naprava CT-24 pravi odgovor. 150 ur delovanja, enostavna vgradnja, visoko občutljiva senzorja tresljajev in premikanja (opcija) ter občutljivost GPS in GSM sprejemnika v 92 g vrhunske tehnologije, ki daje uporabniku dodaten občutek varnosti. Prav zaradi svoje uporabnosti je primerna za uporabo pri zahtevnih in intenzivnih sledenjih kot so zagotavljanje življenjske varnosti ali upravljanje in nadzor s floto vozil.


Prijavi napako v članku