Triki in nasveti
17.08.2020 09:07

Deli z drugimi:

Share

5 najboljših aplikacij za vse ljubitelje piva

?? najboljših aplikacij za vse ljubitelje piva
?? najboljših aplikacij za vse ljubitelje piva

Pivo za marsikoga ne predstavlja samo hmeljnati napitek, ampak posel, filozifijo in ljubezen. Glede na to, da dandanes obstajajo aplikacije za praktično vse, kar obstaja na svetu, smo se odločili, da naredimo izbor najbolj popularnih in najboljših pivskih aplikacij. Med njimi boste našli tiste klasične, ki nam omogočajo shranjevanju nam najljubših piv in pisanje ocen, izbrskali pa smo tudi nekoliko nevsakdanje aplikacije, ki bodo zagotovo navdušile prave “pivoljubce”.

Untappd – Discover Beer

Odkrijte in delite svoja najljubša piva, pivovarne in lokacije s prijatelji, medtem ko zbirate značke za novo odkrita piva v različnih državah in krajih. Aplikacija Untappd – Discover Beer nam omogoča, da shranjujemo ocene piv in lahko tako vedno pogledamo zgodovino, prav tako pa nam glede na našo lokacijo ponudi dogodke, kot so razne degustacije, sejme in podobno. Nastavimo si lahko opomnike, ko naša najljubša prizorišča dobijo nova piva, dobivamo pa lahko tudi predloge za nove lokacije. Untappd je tudi neke vrste “pivsko družbeno omrežje”, ki združuje vse ljubitelje piva po svetu.

Android in iOS (brezplačna)

Brew Town

Brew Town je prvi simulator kraft pivovarne. Če ste si že od nekdaj želeli lastne kraft pivovarne, če ste že od nekdaj želeli oblikovati lastno steklenico piva, zadovoljiti stranke in zgraditi pivski imperij, potem je to prava igra za vas. Brew Town nudi preprost, dostopen igralniški vmesnik, ki je zgrajen okrog filozifije kraft pivovarne in piva. Razvijalci so se posebej potrudili pri oblikovalcu etiket, kjer resnično lahko sprostimo vse svoje ustvarjalne čute. Svojo ponudbo lahko širimo z novimi okusi in kombinacijami sestavin. Celotna igra nas pritegne tudi s solidno 3D grafiko.

Android in iOS (1,39 eur)

Beer With Me

Beer With Me je družabna aplikacija, ki prijateljem sporoči, kdaj pijemo pivo, da se nam lahko pridružijo – ne glede na to, kje se nahajamo mi in kje prijatelji. Vse, kar moramo narediti je, da izberemo svoje najljubše pivo in se “prijavimo” na lokaciji, kjerkoli se pač nahajamo. Kljub temu, da gre za virtualno druženje, je to lahko še kako simpatično.

Android in iOS (brezplačna)

Beer Pong Tricks

Le kdo ne pozna znamenite igre “beer pong”? Beer Pong Tricks je arkadna igra, ki nas lahko hitro zasvoji. Nudi preko 230 stopenj, kjer je ena bolj zanimiva od druge. Cilj pa je seveda zelo enostaven: z žogico zadeti v kozarec piva.

Android in iOS (0,89 eur)

RateBeer

Aplikacija RateBeer je širom sveta poznana in ena najbolj natančnih aplikacij s širokim naborom informacij o pivu. RateBeer je globalni vir, ki je namenjen vsem ljubiteljem kraft piva, saj nudi izobraževanje, promocijo in velik doseg. Uporabniki aplikacije imamo na voljo resnično veliko bazo različnih kraft pivovarn, zelo enostavno pa lahko dostopamo do vseh informacij, ki jih potrebujemo za to, da se odločimo, ali izbrati določeno pivo, ali ne. Poleg vsega pa RateBeer tako kot večina pivskih aplikacij omogoča ocenjevanje preizkušenih piv, z intuitivnim ocenjevalnim sistemom, ki nam pomaga, da nikoli ne pozabimo, kaj nam je bilo všeč in kaj ne.

Android in iOS (brezplačna)


Prijavi napako v članku