Računalništvo, telefonija
13.04.2017 19:59
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nadgradnja Windows 10 Creators Update končno na voljo za prenos

Operacijski sistem Windows 10 po s posodobitvijo Creators Update pridobil veliko uporabnik možnosti!
Operacijski sistem Windows 10 po s posodobitvijo Creators Update pridobil veliko uporabnik možnosti!

Tokrat imamo odlično novico za vse uporabnike operacijskega sistema Windows 10. Microsoft je namreč zanj uradno sprostil nadgradnjo Creators Update. Njegovo namestitev vam nedvomno priporočamo, saj boste z njo pridobili bogato paleto nadvse uporabnih možnosti in storitev.

Nadgradnja Creators Update za operacijski sistem Windows 10 namreč prinaša možnost predogleda zavihkov v spletnem brskalniku Microsoft Edge, samodejno spreminjanje barvnega tona zaslona glede na čas dela (Night Light) ter operativni center za obvestila in upravljanje s ključnimi nastavitvami sistema. Microsoft pri pripravi posodobitve Creators Update za operacijski sistem Windows 10 seveda ni pozabil niti na ljubitelje računalniških iger. Tu gre za tako imenovani način Game Mode, ki skrbi za optimizacijo delovanja operacijskega sistema med igranjem računalniških iger, kar pomeni, da bodo igre bolje delovale.

V posodobitvi najdemo še izpopolnjeno 3D izkušnjo za vse uporabnike, poenostavljen prenos iger, hitrejši in varnejši spletni brskalnik Microsoft Edge ter dodatne posodobitve varnosti in zasebnosti. Ne smemo pa pozabiti niti na varnost. Posodobitev namreč vsebuje visoko učinkovit varnostni sistem, ki vas bo ščitil, ko boste brskali po spletnih straneh, pošiljali elektronsko pošto ali shranjevali datoteke, svoje varnostne nastavitve pa boste lahko upravljali z enega mesta (Windows Defender Security Center). Piko na i dajejo še funkcija za samodejni zaklep računalnika (Dynamic Lock) in podpora “slika v sliki” pri predvajanju videoposnetkov.

Kako namestiti nadgradijo Creators Update za Windows 10? Nadgradnja Creators Update za operacijski sistem Windows 10 je na voljo za prenos preko sistema za nameščanje popravkov. Ker gre za večjo nadgradnjo, bo posodobitev trajala kar nekaj časa. Ker podjetje Microsoft posodobitev sprošča postopoma, morda ne bo še takoj na voljo za vsakogar. Na srečo lahko nadgradnjo za Windows 10 namestite tudi ročno. Za to potrebujete le orodje Windows 10 Update Assistant, ki je na voljo za prenos na spletnem naslovu https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=845981. V primeru težav pri namestitvi Nadgradnje Creators Update za Windows 10 ali pri uporabi novih možnosti se po pomoč in nasvete lahko zatečete na Forum Računalniških novic (http://bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku