Telefonija
25.01.2007 17:45
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobitel uvaja BlackBerry


Mobitel je BlackBerry ponudil s krepko zamudo v primerjavi s konkurenco (Simobilom).

Mobitel in Research In Motion predstavljata rešitev BlackBerry, funkcionalno rešitev za poslovne uporabnike. Mobitel bo priljubljeno in preizkušeno storitev BlackBerry predstavil z zmogljivim dlančnikom BlackBerry 8700g. BlackBerry mobilnim uporabnikom zagotavlja telefonijo, potisno elektronsko pošto, besedilno sporočanje, organizatorja ter dostop do interneta in poslovnih podatkovnih sistemov.

BlackBerry 8700g je tanka, lahka in stilsko dovršena mobilna naprava s polno tipkovnico, ki jo odlikuje optimizirana platforma s 64 MB-nim pomnilnikom flash za hitro brskanje po spletnih straneh, dostop do elektronske pošte in njenih prilog ter uporabo aplikacij. Dlančnik BlackBerry 8700g je na voljo za 1 EUR (239,64 SIT) ob sklenitvi naročniškega razmerja BlackBerry za 12 mesecev.

Storitev BlackBerry lahko uporabljajo vsi Mobitelovi naročniki, ki k svojemu obstoječemu naročniškemu razmerju vklopijo dodatno storitev BlackBerry z mesečno naročnino 15 EUR (3.594,6 SIT) ali pa se odločijo za samostojen naročniški paket BlackBerry z mesečno naročnino 49,99 EUR (11.979,60 SIT). Mesečna naročnina v obeh primerih vključuje tudi prenos podatkov v Sloveniji. Cene klicev, sporočil SMS in drugih storitev se obračunajo skladno z veljavnim cenikom družbe.

Programska oprema BlackBerry Enterprise Server za poslovne uporabnike omogoča varen dostop do elektronske pošte in do drugih podatkov znotraj poslovnega sistema. Dostop do elektronske pošte omogoča neposredna povezava prek poštnih strežnikov Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino ali Novell GroupWise.


Prijavi napako v članku