Telefonija
12.02.2006 11:17

Deli z drugimi:

Share

Mobitel in Valentinovo

Družba Mobitel je v času pred Valentinovim v posebni naročniško-prodajni akciji po ugodni ceni ponudila dva nova ekskluzivna mobilnika v omejeni količini, Siemens CL75 Poppy z obeskom s kristalom Swarovski in Motorolo V3 v pink ter modri barvi, z obdobjem vezave zgolj 12 mesecev. Ob nakupu omenjenih mobilnikov bo uporabnike Mobitel GSM/UMTS še dodatno razveselilo praktično darilo – ličen pisalni set.

Družba Mobitel je v mesecu februarju v času pred Valentinovim ponovno pripravila privlačno in cenovno ugodno ponudbo. V novi naročniško-prodajni akciji se predstavljata dva sodobna, trendovska mobilnika, Siemens CL75 Poppy in Motorola V3. Oba aparata sta pripadnika ekskluzivne serije, premierno dostopne na slovenskem trgu. Poleg tehnične dovršenosti je posebna pozornost posvečena oblikovni zasnovi; ženstven Siemens CL75 Poppy bo uporabnice še dodatno navdušil s priloženim modnim obeskom s kristalom Swarovski, Motorola V3 pa bo z izrazito pink oziroma modro barvo pritegnila vse poglede. Mobitel pa bo kupce privlačnih mobilnikov še posebej obdaril z ličnim pisalnim setom.

Ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za samo 12 mesecev, je Siemens CL75 Poppy Mobitelovim naročnikom na voljo za samo 14.900 SIT, Motorola V3 – eden izmed oblikovno najbolj dovršenih aparatov na svetovnem trgu – pa zgolj za 22.222 SIT. Izjemno tanko ohišje, izdelano iz trdnih, kakovostnih in na dotik prijetnih materialov odlikuje Motorolo V3, ki uporabnikom z delovanjem v štirih frekvenčnih področjih omogoča gostovanje po celem svetu. Skoraj 300 operaterjev v 176 državah sveta omogoča globalno povezljivost Mobitelovim naročnikom, prednosti paketnega podatkovnega prenosa pa so na voljo že v 71 državah.


Prijavi napako v članku