Računalništvo, telefonija
24.10.2013 13:17

Deli z drugimi:

Share

MK Z1 TV box: Izjemen predvajalnik z Androidom!

Večpredstavnostni predvajalnik MK Z1 cilindrične oblike močno spominja na Applov osebni računalniški sistem Mac Pro, a poganja mobilni operacijski sistem Android. Novost je naprodaj na spletni strani podjetja AliExpress za preračunanih 66 evrov, brezplačno pa jo lahko naročimo tudi k nam.
Večpredstavnostni predvajalnik MK Z1 je zmogljiv, kompakten in nadvse všečen na pogled!
Večpredstavnostni predvajalnik MK Z1 je zmogljiv, kompakten in nadvse všečen na pogled!

Spletna prodajalna AliExpress je ponudila v prodajo izjemno zanimiv večpredstavnostni predvajalnik, ki zaradi cilindrične oblike močno spominja na Applov osebni računalniški sistem Mac Pro, a poganja mobilni operacijski sistem Android. Novost bo zlahka prepričala tudi najzahtevnejše, saj je opremljena z zmogljivo strojno opremo in je pri delovanju praktično neslišna. Zaradi »inovativne« oblike lahko predvajalnik s prodajno oznako MK Z1 uporabljamo tako rekoč povsod.

Namizni večpredstavnostni predvajalnik MK Z1 temelji na osnovi 4-jedrnega procesorja Rockchip RK3188 (Cortex-A9), sistemskega pomnilnika kapacitete dveh gigabajtov in vgrajenim pomnilnikom z osmimi gigabajti prostora. Za brezžično povezovanje sta na voljo povezavi Wi-Fi in Bluetooth, za priklop zunanjih naprav pa najdemo priključke microUSB, USB in HDMI. Vgrajeni pomnilnik lahko po potrebi razširimo s pomočjo pomnilniških kartic microSD.

Na vgrajenem pomnilniku namiznega večpredstavnostnega predvajalnika MK Z1 je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2. Jelly Bean, zato lahko predvaja bogato paleto večpredstavnostnih vsebin. Novost je naprodaj na spletni strani podjetja AliExpress (http://goo.gl/8C0qSh) za preračunanih 66 evrov, brezplačno pa jo lahko naročimo tudi k nam.


Prijavi napako v članku