Računalništvo, telefonija
03.03.2005 11:36
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

mimovrste=) širi svojo ponudbo

TI d.o.o., upravitelj spletnega nakupovalnega centra mimovrste=), je odkupil prvo slovensko spletno hi-fi trgovino AVDION.com in tako svojo ponudbo razširil še na področje avdio-video opreme, avtoakustike ter druge zabavne elektronike.

Iz jeseniškega podjetja TI d.o.o., so sporočili, da so se za odkup obstoječe trgovine odločili zaradi širitve prepoznavnosti lastne znamke in zaradi lažjega začetka poslovanja na novem področju. AVDION.com je med uporabniki dobro poznana trgovina, ki je na tržišču prisotna že od leta 2000, mimovrste=) pa svojo ponudbo širi od leta 2002, ko je svojo pot začel kot računalniška trgovina.

Upravitelji centra mimovrste=) pričakujejo dobre prodajne rezultate novega oddelka, saj je na slovenskem spletnem trgu primanjkovalo tovrstne ponudbe, iz klasičnih trgovin pa nameravajo obiskovalce pritegniti z enostavnim nakupom iz naslonjača, možnostjo vračila blaga, kvalitetnimi opisi artiklov in ugodnejšimi cenami.

Z uspešnostjo glasbenega in DVD oddelka, ki sta bila odprta konec lanskega oktobra, so zadovoljni, v kratkem pa načrtujejo širitev prodajnega programa še na knjige ter igrače.


Prijavi napako v članku