Računalništvo, telefonija
19.08.2008 13:41

Deli z drugimi:

Share

Microsoftova orodja za uspešen začetek šolskega leta

Ob začetku šolskega leta je Microsoft pripravil posebno akcijo za študente in šolarje, ki vključuje paket Microsoft Office 2007 Home and Student Edition. Priporočena cena za paket je 89 evrov (z DDV), akcija pa bo potekala od 20. avgusta do 30. septembra 2008. S tem Microsoft omogoča staršem, da svojim otrokom ob začetku šolskega leta zagotovijo programska orodja, s katerimi bodo lahko pri svojem delu bolj ustvarjalni. Izdelek bo na voljo prek številnih Microsoftovih maloprodajnih partnerjev.

Paket vključuje programsko opremo Excel, PowerPoint, Word in OneNote, s čimer zagotavlja vsa potrebna orodja za urejanje in pripravo besedil ter predstavitev. Orodje Excel nudi napredne možnosti za obdelavo podatkov, še posebej zanimiv izdelek pa je Microsoft Office OneNote, ki omogoča izdelavo zapiskov in zbiranje informacij ter vsebin iz najrazličnejših virov. S popolnim paketom orodij lahko šolarji, dijaki in študenti preprosto zbirajo informacije, jih obdelujejo in nato predstavijo na vizualno privlačen način, kar jim omogočajo številna nova orodja za grafični prikaz informacij, vključena v Microsoft Office 2007.

Študenti in dijaki, ki uporabljajo Microsoft Office, lahko izkoristijo tudi storitev Microsoft Office Live Workspace. Gre za storitev, ki uporabnikom omogoča, da na spletno stran naložijo svoje dokumente in jih izmenjujejo z drugimi uporabniki ali pa do njih dostopajo s kateregakoli računalnika z internetno povezavo in spletnim brskalnikom.

Microsoft je ob začetku te akcije pripravil tudi vodič po storitvah Windows Live in dodatnih virih, s katerimi lahko šolarji, dijaki in študenti še dodatno obogatijo svoje življenje in delo v šoli ali na univerzi.


Prijavi napako v članku