Avtomobilizem
Računalništvo, telefonija
Avtomoto
Poslovne rešitve
10.11.2022 11:25
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Storitve po vašem okusu

Kaj mislite, kolikokrat na dan se dotaknete svojega pametnega telefona? Kolikokrat se povežete na internet ali pa z aplikacijo opravite neko storitev, na primer poiščete prosto polnilnico za svoj električni avto?

Morda bi bila prva misel, da smo kar preveč odvisni od pametnih naprav in omrežja, ki nam to komunikacijo omogoča. Ravno zato pa je pomembno, da izbiramo storitve, ki so kakovostne, zanesljive, enostavne ter nenazadnje prijazne denarnici in okolju.

Podjetje Mega M z blagovno znamko MegaTel že 20 let na trgu telekomunikacij poslovnim in zasebnim uporabnikom zagotavlja širok nabor digitalnih in trajnostno usmerjenih storitev, tehnično podporo, enostavnost in prijaznost ter najpomembnejše – zadovoljstvo.  Kot prvi operater v Sloveniji pa se lahko pohvali s kombinacijo petih storitev (»PETORČEK«), ki sledijo tehnološko dovršenim trendom, se vseskozi nadgrajujejo in prilagajajo individualnim potrebam uporabnikov: mobilna telefonija, IP telefonija, televizija, širokopasovne storitve ter rešitve na področju eMobilnosti.

Dosegljivi vedno in povsod

MegaTel je pametna izbira za vse uporabnike, ki želite vrhunsko kakovost delovanja mobilnih komunikacij. Storitve ponujajo v omrežju s kar 99 % pokritostjo prebivalstva. V njihovi ponudbi najdete 8 izjemno ugodnih paketov, ki se razlikujejo tako po ceni kot po vsebini. Paketi so razvrščeni glede na tip uporabnika – od enostavnih do tistih bolj zahtevnih, ki želite živeti brezskrbno. Za poslovne uporabnike je na voljo še več personaliziranih paketov, ki se popolnoma prilagodijo njihovim zahtevam.

Iz udobja domačega kavča si lahko naročite dostop do želene hitrosti interneta preko optimalne infrastrukture, kar lahko nadgradite tudi z vzpostavitvijo domačega WiFi omrežja. S ponudbo TV paketov prav vsak uporabnik najde nekaj zase, saj lahko osnovne TV sheme dopolnite z dodatnimi paketi. Programska shema Najcenejši je prva TV shema v Sloveniji brez komercialnih programov, najpopularnejša shema Razširjeni pa poleg ostalih filmskih in zabavno-informativnih TV programov vključuje širok nabor športnih programov in TV programov iz Balkana, ki jih lahko spremljate z zamikom do 7 dni ter na vseh svojih najljubših napravah (televizija, računalnik, pametni telefon ali tablica).

Enostavno in zeleno

Če uporabljate električno vozilo, ne gre brez domače polnilnice. Za stroškovno najbolj optimalno in uporabniku prijazno izkušnjo poskrbi revolucionarna celovita storitev MegaTel pametno domače polnjenje, nagrajena z zlatim priznanjem Gospodarske zbornice za inovacijo. Storitev omogoča dinamično polnjenje električnih vozil glede na ceno električne energije in stanje obremenitve elektrodistribucijskega sistema. S funkcijo dinamičnega uravnavanja moči poskrbi za stabilno ter nemoteno delovanje omrežja pri vklopih večjih porabnikov, omogoča pa tudi integracijo s sončno elektrarno uporabnika. Uporabnik domačo polnilnico upravlja z brezplačno aplikacijo Mega Mobility (iOS, Android) – nastavi lahko želeno napolnjenost baterije električnega vozila ob določeni uri.

Z isto aplikacijo ali RFID kartico prav tako dostopate in polnite na javni polnilni infrastrukturi, kot so občinske polnilnice, polnilnice v trgovskih centrih in koridorjih. Lokacije polnilnic so zbrane in s pripadajočimi ceniki vidne v aplikaciji, kjer lahko v realnem času preverite zasedenost in delovanje katere koli izmed 250.000 javno dostopnih polnilnic v državah EU, Balkana in Bližnjega vzhoda, ki uporabljajo zaledni sistem MegaTel.

Za konec še odgovor …

In če še vedno iščete odgovor na vprašanje iz uvoda, so podatki iz raziskave družbe HMD Global, lastnice blagovne znamke Nokia, leta 2020 v Evropi pokazali, da se mobilnih telefonov povprečno dotaknemo 163-krat na dan. Vabljeni, da vas vaš naslednji pogled na ekran vodi na spletno stran www.megatel.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEGA M d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEGA M d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Napredni klicni center za radijske in TV postaje zaenkrat brezplačen!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEGA M d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več