Telefoni
08.01.2014 09:21

Deli z drugimi:

Share

Megamobilnik LG Gx kmalu v Evropi!

Podjetje LG Electronics je naznanilo, da bo njihov izjemno priljubljeni pametni mobilni telefon Gx v evropskem prostoru na voljo že v drugi polovici januarja. Novost opremljena s kar 5,5-palčnim zaslonom IPS naj bi bila v Sloveniji naprodaj še pred pomladjo, njegova maloprodajna cena pa žal še ni bila razkrita.
Pametni mobilni telefon LG GX je kot nalašč tako za delo kot preživljanje prostega časa!
Pametni mobilni telefon LG GX je kot nalašč tako za delo kot preživljanje prostega časa!

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki obožujete nadvse zmogljive pametne mobilne telefone z gigantskimi zasloni. Podjetje LG Electronics je namreč naznanilo, da bo njihov megamobilnik Gx v evropskem prostoru na voljo že v drugi polovici januarja. Novost bo najprej mogoče kupiti v Veliki Britaniji, še pred pomladjo pa bo na voljo še v preostalih evropskih državah, vključno s Slovenijo.

Pametnemu mobilnemu telefonu LG Gx se bodo najzahtevnejši uporabniki le stežka uprli, saj ima za prikazovanje slik na voljo kar 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon IPS ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, preračunavanju podatkov pa je kos 4-jedrni procesor Snapdragon 600. Preostala strojna oprema novinca prav tako ni od muh, saj obsega še sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov, vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti prostora, digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov točk in baterijo kapacitete 3.140 miliamper ur. Tu ne gre spregledati podpore za hitro mobilno omrežje LTE in funkcionalnost, da mobilnik iz stanja pripravljenosti »prebudimo« z dvojnim zaporednim »udarcem« po zaslonu.


Prijavi napako v članku