Računalništvo, telefonija
22.03.2013 17:31

Deli z drugimi:

Share

Lexmark je kupil podjetji Twistage in AccessVia

Korporacija Lexmark je marca še razširila nabor svojih rešitev, saj je kupila podjetji Twistage in AccessVia. Rešitve družbe Twistage bodo še nadgradile Lexmarkove zmogljivosti na področju zajemanja, upravljanja in pošiljanja bogatih vsebin, medtem ko je z nakupom podjetja AccessVia Lexmark pridobil vodilno platformo za serviranje papirnatih in digitalnih vsebin na javnih mestih. Lexmark je za novi naložbi odštel približno 31,5 milijona ameriških dolarjev.
Lexmark je kupil podjetji Twistage in AccessVia
Lexmark je kupil podjetji Twistage in AccessVia

Z nakupom družbe Twistage je Lexmark pridobil programsko platformo, ki deluje v oblaku in omogoča napredno upravljanje z video, avdio in slikovnimi vsebinami. Ogrodje in funkcionalnosti rešitev Twistage bodo v Lexmarku integrirali v obstoječe aplikacije ter tako strankam ponudili rešitve, ki jim bodo omogočale še enostavnejše in celovitejše upravljanje medijske infrastrukture ter vsebin.

Tehnologije družbe Twistage uporabnikom omogočajo spremljanje in upravljanje bogatih vsebin v praktično vseh zapisih, tako znotraj kot zunaj omrežja podjetja. Arhitektura rešitev je skalabilna ter zasnovana tako, da podjetjem omogoča nižanje stroškov, saj uporabniki lahko dostopajo do svojih bogatih vsebin in virov tudi prek mobilnih naprav in iz oddaljenih lokacij. Združitev teh tehnologij z Lexmarkovo programsko opremo bo podjetjem omogočila zajem, upravljanje in dostop do vseh vsebin, vključno z bogatimi in zahtevnejšimi vsebinami ter dokumenti, ki nastajajo v poslovnih procesih in ob rabi različnih poslovnih aplikacij.

Podjetje AccessVia je prepoznavno po svojih rešitvah za prodajna mesta, saj zna ustvariti edinstvene materiale, ki pomagajo oglaševati izdelke in pospeševati prodajo. Ta platforma bo v navezi z Lexmarkovimi napravami strankam omogočila izdelavo privlačnih tiskanih materialov za prodajna mesta in police, prav tako pa bodo lahko podjetja izkoristila številne možnosti na področju elektronskega oglaševanja. Programska oprema AccessVia podpira tudi storitve tiskanja na zahtevo v poslovnih okoljih ali v trgovinah. Številna orodja za upravljanje vsebin delujejo iz oblaka in so dostopna prek preglednega spletnega vmesnika, za podjetja pa so bistveno bolj cenovno dostopna kot rešitve, ki zahtevajo lastno namestitev v podjetju. Platformo AccessVia danes uporablja več kot 60 tisoč trgovin v 75 državah.

Rešitve podjetja AccessVia bodo v kombinaciji z Lexmarkovimi storitvami upravljanja tiskanja ponudile napredne možnosti izdelave promocijskih materialov v trgovinah in na drugih prodajnih mestih, saj jih bo krasila enostavnost in hitrost oblikovanja privlačnih sporočil ter grafičnih podob.

“Od leta 2010 je Lexmark opravil osem strateških nakupov in začel s preusmeritvijo podjetja od ponudnika naprednih strojnih rešitev v ponudnika celovitih rešitev za podjetja. Danes strankam ponujamo rešitve, ki jim pomagajo dosegati rast poslovanja, saj so prilagojene posameznim vejam industrije, nadgradljive ter poenostavljajo delovne tokove, povezane z dokumenti. Ponujamo tudi rešitve, ki iz dokumentov razberejo ključne poslovne informacije,” je povedal Lexmarkov predsednik uprave in generalni direktor Paul Rooke. Dodal je še: “Tehnologije podjetja Twistage bodo pomembno dopolnile funkcionalnosti rešitev upravljanja vsebin, ki jih nudi oddelek Perceptive Software. Z nakupom podjetja AccessVia pa Lexmark širi ponudbo ključnih inovativnih rešitev za področje trgovine.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku