Življenjski slog
03.05.2022 08:28

Deli z drugimi:

Share

Ugoden laserski gravirni stroj za domače in profesionalne mojstre

V zadnjem času smo na pohodu po svetovnem spletu našli kar nekaj ugodnih laserskih gravirnih strojev. Razlikovali so se po moči laserja, velikosti delovne površine, podprtih medijev za graviranje in rezanje in podobno. Vsak izmed njih je imel svoje posebnosti, prednosti in zagotovo tudi slabosti. Tokrat pa smo na spletu na TEJ POVEZAVI našli izredno ugoden laserski gravirni stroj LC400 Pro za 185,99 €. Kaj je posebnega na njem, s čim vas bo navdušil, izveste v nadaljevanju.

Laserski gravirni stroj LC400 Pro: ključne značilnosti

Struktura najnovejše laserske najdbe je kovinska, kar naredi laserski gravirni stroj trden, vzdržljiv in manj dovzeten za mehanske napake. Hkrati je izboljšana natančnost graviranja. Ohišje je okusno obarvano v črni in modri barvi. Celotna konstrukcija je zasnovana za hitro montažo, ki naj bi jo lahko končali v 20 minutah ali manj.

Izhodna optična moč laserja je 4,5-5,5 W. Graviranje na najmočnejših nastavitvah je hitro in natančno. Ultra-fina laserska natančnost je zmanjšana na ± 0,01 mm. Laser visoke gostote lahko gravira neposredno na gladko nerjaveče kovino in keramiko. Graviranje je mogoče izvesti brez prilagajanja ostrenja. Laserski gravirni stroj v enem ohišju združuje graviranje in visokoenergetsko rezanje hkrati. Moč laserja s fiksnim fokusom je stabilnejša od laserja s povečavo.

Os X in Y imata natančne skale, kar je priročno za hitro merjenje dolžine. Velika delovna površina 400 x 400 mm je primerna za različne potrebe graviranja. Kot medij lahko uporabite kovino (neodsevno ali pobarvano), les, plastiko, papir, bambus, usnje in podobno. Za oblikovanje motivov lahko uporabite eno izmed združljivih programskih oprem: LaserGRBL, LightBurn, Benbox in GrblController. Program mora biti nameščen bodisi na Windowsu ali MacOS-u.

Poskrbljeno je tudi za varnost uporabnika. Laserski gravirni stroj LC400 Pro je opremljen z laserskim zaščitnim rokavom za zaščito oči pred poškodbami. V primeru, da je laser v nenormalnem stanju in je še naprej obsevan, se bo le-ta samodejno izklopil in s tem preprečil poškodbe in morebitni požar. Enako velja za zunanje dejavnike, na primer trke in udarce.

Za še več informacij kliknite na TO POVEZAVO. Spletni prodajalec TomTop vam laserski gravirni stroj LC400 Pro pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več