Življenjski slog
10.05.2024 12:30

Deli z drugimi:

Share

Kriptoanalitiki trdijo, da je to najboljši žeton GambleFi za nakup v letu 2024

Ker se manija po memecoinih začenja umirjati, vlagatelji iščejo naslednjo bikovsko zgodbo, ki bo prevladala na trgu. Mnogi so opozorili na ogromno nedavnih naložb v sfero GambleFi in vznemirljive nove projekte v pripravi. 

Ob vstopu v sredino leta je pozornost več kriptoanalitikov pritegnil nov žeton. Mega Dice Token je novo najavljeni žeton priljubljene kriptožetonske igralnice Mega Dice, ki je sredi izjemno uspešne predprodaje.

Žeton $DICE je uporabna alternativa špekulativnemu trendu viralnih memecoinov v prvem četrtletju.

Obiščite predprodajo Mega Dice 

GamebleFi je prvo četrtletje leta 2024 začel z močnim vzponom

GamebleFi je imel močan začetek leta 2024, saj so žetoni z najvišjimi donosi v povprečju dosegli 64,4-odstotni donos. Vendar pa ni dosegel enakega razmaha kot memecoini, pri katerih je bil zabeležen osupljiv 1312,6-odstotni donos najboljših žetonov. 

Mnogi od teh žetonov so bili novinci, trije pa so se le nekaj tednov po uvedbi uvrstili med prvih deset po tržni kapitalizaciji – BOOK OF MEME (BOME), Brett (BRETT) in cat in a dogs world (MEW). 

Kot je značilno za te kovance, so njihove cene v zadnjih nekaj tednih močno nihale. Brett je izpadel iz prve deseterice, MEW pa se je v samo sedmih dneh znižal za 30 %. 

Ker je na bikovskem trgu prišlo do rahlega zmanjšanja, številni vlagatelji usmerjajo pogled drugam, da bi našli zanesljivejše naložbe. 

Industrija GamebleFi naj bi do leta 2032 dosegla osupljivo vrednost 94,57 milijarde dolarjev, kar pomeni, da bi se lahko številni novi projekti zlahka 100-kratno povečali.

Primeri nedavnih skladov in naložb vključujejo nov 100-milijonski sklad Inevitable Games Fund in nedavni krog financiranja serije A podjetja Illuvium, ki je zbral 12 milijonov dolarjev.

Zaradi tega novega navala naložb so analitiki navdušeni nad igrami Web3 in GambleFi. Več na novo začetih projektov je doživelo eksplozivno predprodajo in velike dobičke po uvrstitvi na borzo. Eden od projektov, na katerega je treba biti pozoren, je Mega Dice Token

Obiščite predprodajo Mega Dice 

Kriptoanalitiki se osredotočajo na žeton Mega Dice

Okrog predprodaje žetonov Mega Dice, ki je od začetka zbrala že več kot 700 tisoč dolarjev, se širi navdušenje. Čeprav se je predprodaja šele začela, je v kriptoindustriji povzročila velik odmev, saj so jo opazili vplivneži, strokovnjaki in vlagatelji. Žeton je lansirala igralnica Mega Dice Casino, ki je vodilna Solana igralnica. 

Priljubljeni kripto vplivnež, Crypto Boy, je Mega Dice izpostavil kot potencialno kriptovaluto s 100-kratnim donosom. Opozoril je na uspeh igralniških projektov Solana in različne ugodnosti, ki jih ponuja imetnikom. 

Clay Bro je novo predprodajo žetonov omenil tudi na svojem kanalu YouTube in poudaril, da igralnica ni nov projekt. Ima že več kot 50.000 igralcev, vsak mesec pa se v njej stavi 50 milijonov dolarjev. 

Imetniki žetonov bodo pridobili tudi dostop do velike priložnosti za delitev prihodkov z dnevnimi izplačili na podlagi uspešnosti igralnice. 

Predprodaja žetonov ponuja številne ugodnosti, vključno z dnevnimi izplačili, ekskluzivnimi NFT-ji, bonusi za napotitev, zgodnjim dostopom do stav in še veliko več. Nekaj je na voljo tako za aktivne igralce v igralnicah kot za tiste, ki jih zanima pasivni dohodek ali naložbene priložnosti.

Še en zanimiv vidik je bližajoče se tri sezonske airdrope, ki aktivnim igralcem in imetnikom žetonov ponuja priložnost, da se potegujejo za delež vsakega airdropa v višini 750.000 USD. Žeton je mogoče kupiti s SOL, ETH ali BNB na spletni strani za predprodajo žetona Mega Dice Token.

Obiščite predprodajo Mega Dice


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več