Telefoni
15.02.2010 12:30
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kompaktnost in inteligenca s telefonoma Sony Ericsson Xperia X10 mini in Xperia X10 mini pro

Sony Ericsson v prvi polovici leta 2010 svoji družini telefonov za komunikacijsko zabavo dodaja kompaktni različici telefona Xperia X10.
Telefona sta manjša od kreditne kartice, inteligentna in edinstvena zaradi aplikacije Sony Ericsson Timescape in intuitivnega uporabniškega vmesnika na dotik s štirimi vogali.
Telefona sta manjša od kreditne kartice, inteligentna in edinstvena zaradi aplikacije Sony Ericsson Timescape in intuitivnega uporabniškega vmesnika na dotik s štirimi vogali.

Sony Ericsson

je predstavil telefona Xperia X10 mini in X10 mini pro, kompaktni različici modela Xperia X10, ki bosta panogo popestrila s svojo zmogljivostjo in številnimi aplikacijami. S tema kompaktnima in inteligentnima telefonoma Sony Ericsson izziva ustaljene norme in ponuja izdelka, ki združujeta zmogljive specifikacije in zmogljivo različico platforme UX, ki je namensko razvita za manjše naprave.

Xperia X10 mini in X10 mini pro, ki je opremljen z drsno QWERTY tipkovnico, ponujata odprto in intuitivno komunikacijsko okolje ter gradita na filozofiji ergonomskega oblikovanja, ki je bila prvič uporabljena pri telefonu Xperia X10. Kombinacija platforme Android, lastnih aplikacij in prilagodljive platforme UX omogoča, da se komunikacija na teh mobilnih telefonih resnično spremeni v zabavo. Svojo izkušnjo lahko še izboljšate s prenosom številnih aplikacij iz spletne tržnice Android Market in tako so-ustvarite edinstveno lastno uporabniško okolje, ki ga lahko dodatno prilagodite s prilagoditvijo aplikacij v štirih vogalih zaslona in uporabo gradnikov (widgets) za dostop do najpogosteje uporabljanih aplikacij.

Na sestrskih telefonih je prednaložena aplikacija Sony Ericsson Timescape, ki združuje vso komunikacijo na enem mestu in s pomočjo katere lahko takoj vidite besedilna sporočila, zgrešene klice ter posodobitve statusa za spletni skupnosti Facebook in Twitter. Nikoli več vam ne bo potrebno odpirati številnih različnih aplikacij. Interaktivni glasbeni predvajalnik uporablja “tipko neskončnosti”, s katero lahko na enem mestu združite vse zvočne vsebine iz glasbene trgovine in iz YouTubeTM ter tako nove skladbe vaših priljubljenih umetnikov poiščete na pameten način.

X10 mini in X10 mini pro delujeta v omrežjih HSPA 900/2100 in EDGE 850/900/1800/1900, HSPA 850/1900/2100 in EDGE 850/900/1800/1900. X10 mini bo na izbranih tržiščih od drugega četrtletja na voljo v biserni beli, črni, roza, limetini, rdeči in srebrni barvi, X10 mini pro pa bo na izbranih tržiščih od drugega četrtletja na voljo v črni in rdeči barvi.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku