Računalništvo, telefonija
06.07.2017 14:28
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ko tudi na plaži ne gre brez tehnologije

Prenosna energija v obliki mobilne baterije nam vedno pride prav – predvsem na dopustu, kjer električne vtičnice niso vedno pri roki.
Prenosna energija v obliki mobilne baterije nam vedno pride prav – predvsem na dopustu, kjer električne vtičnice niso vedno pri roki.

Vročina, prosti dnevi, poležavanje na plaži in … tehnologija. Priznajte, da se tudi poleti težko odpoveste pregledovanju družabnih omrežij in novičk ter zabavnih Youtube videov. Poglejte kakšne pripomočke še lahko nesete na plažo – za zabavo, pomoč in družbo.


Obvezna oprema: mobilna baterija

Prenosna energija v obliki mobilne baterije nam vedno pride prav – predvsem na dopustu, kjer električne vtičnice niso vedno pri roki. Si predstavljate npr. da se želite vkrcati na letalo z digitalno karto, pa sem vam je ravno spraznila baterija na telefonu? Za ultimativno brez-električno izkušnjo izberite vodoodporni solarni powerbank, ki ga bo polnilo sonce. Za najbolj zabavno izkušnjo pa powerbank z zvočniki!

Glasbena spremljava: zvočniki

Prava poletna dogodivščina vedno poteka v družbi dobre glasbe, kajne? Izberite super zvočnike, ki vas bodo spremljali na plaži, pikniku ali pa doma … Vodoodporni zvočnik je najbolj primeren za plaže, bazene ali pa tudi za v domačo kopalnico …

Zaščita pred vodo: vodoodporne rešitve

Morje in plažo vsekakor povezujemo z vodo – pa imate ustrezno zaščito za svoje tehno naprave? Enostavna zaščita je vodoodporna torbica, kamor lahko shrantie vse svoje naprave, lahko pa poiščete tudi vodoodporne izdelke, npr. že omenjeni powerbank ali zvočnik, pa tudi vodoodporni USB.

Namig: v podjetju IDentiks imajo v poletnih mesecih (od 1.7. pa vse do 6.9.2017) poseben – do 20% – popust na vodoodporne izdelke.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku