Računalništvo, telefonija
04.03.2014 16:20
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kartuše in tonerji – hitro in ugodno!

NOVOST: Brezplačna dostava za vsa naročila (brez omejitev).
Zanesljivo do potrošnega tiskalniškega materiala
Zanesljivo do potrošnega tiskalniškega materiala

Poslovanje podjetja je osredotočeno na splet, večino prometa podjetje ustvarja s prodajo preko spletne trgovine (www.printink.si in www.prntink.hr), kjer nakupuje preko 40.000 uporabnikov. Ponudba zajema potrošni material za tiskalnike – kartuše, tonerji, polnilni seti, precejšen delež pa ima tudi pisarniški material – fotokopirni papir, pisala, registratorji … ter šolske potrebščine. Ponudbo vseskozi dopolnjujejo in se z veseljem odzovejo tudi na povpraševanja po izdelkih, ki jih v ponudbi še nimajo. Zaupajo jim kupci iz celotne Slovenije, tudi iz tujine (Hrvaška, Avstrija) – vsem pa je eno – paket se jim dostavi s Prevalj.

NOVOST: Brezplačna dostava za vsa naročila (brez omejitev).

Kot spletni trgovec leta 2013 so se zavezali k nenehni izboljšavi svojih storitev. V ta namen so se odločili za korak naprej tudi pri dostavi paketov. Od 1.3.2014 nudijo brezplačno dostavo za VSA naročila (brez omejitev).

Delo in vzdušje znotraj mladega podjetja Tehit d.o.o. (PRINTINK) temelji na dobrih odnosih med zaposlenimi, pozitivnem in motiviranem odnosu do dela in predvsem na profesionalnem, poštenem ter hkrati prijaznem odnosu do vseh naših strank. Smernice, ki so stalnica v delovanju in poslovanju (vsakdana) v podjetju, so temelj za dobro in uspešno delo vseh zaposlenih in osebnostno rast vsakega izmed njih. Krepijo pa tudi korektno in produktivno sodelovanje z zunanjimi sodelavci in poslovnimi partnerji ter so osnova za pridobivanje zaupanja in lojalnosti pri kupcih.

Spletna trgovina PRINTINK.si je v izboru Spletni trgovec leta 2013, ki ga prirejata primerjalnik cen Ceneje.si in Valicon osvojila naziv Spletni trgovec leta v kategoriji IT in krovni naziv Spletni trgovec leta 2013 – zmagovalec (največ osvojenih točk med vsemi spletnimi trgovci). Naziv je edini te vrste v Sloveniji (v tekmovanju so sodelovali vsi bolje poznani spletni trgovci v Sloveniji), pomeni pa potrditev pravilne usmeritve in načina dela, saj večina končne ocene predstavlja mnenje strank oz kupcev.


Prijavi napako v članku