Računalništvo, telefonija
03.11.2020 12:57
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kar prek spleta se naučite risati tako, da boste ponosni nase

Kako izpopolnjevati svoja znanja tudi v času, ko moramo biti bolj ali manj doma z močno omejenimi socialnimi stiki? Če bi se radi naučili bolje risati, je pravi naslov spletni tečaj risanja v živo v prvi tovrstni spletni likovni šoli pri nas.
Živali, rastline, narava, predmeti, vozila, okolica … vse to boste narisali brez težav.
Živali, rastline, narava, predmeti, vozila, okolica … vse to boste narisali brez težav.

Zakaj ne bi časa, ko smo doma in je marsikatera aktivnost omejena, izkoristili za izpopolnjevanje znanj in osebno zadovoljstvo. Risanja se lahko učimo prek spleta – in to zelo učinkovito, zabavno ter efektivno. Na koncu tečaja boste še sami presenečeni nad tem, koliko ste od njega »odnesli«.

Skrivnosti risanja za mlade in odrasle je tečaj, ki se izvaja tako v skupini kot tudi individualno. Odvisno od vaših želja. Skrivnosti risanja za mlade in odrasle je tečaj risanja, kjer se boste naučili osnov in pridobili znanje za uspešno risanje vseh elementov risbe. Primeren je za popolne začetnike, pa tudi tiste, ki bi radi svoje znanje nadgradili in imajo težave z osnovnimi elementi.

Tečaj v ilu.si prične 5. novembra 2020.

TUKAJ SE LAHKO VPIŠETE.

Tečaj poteka enkrat tedensko, posamezen traja 90 minut, obiskujete pa ga 9 mesecev.

Ob zaključku boste znali narisati karkoli

Naučili se boste opazovanja stvari, globinskega pogleda, spoznali različne tehnike risanja, naučili se boste, kako izražati svojo domišljijo. Spoznali boste elemente risbe, perspektivo, senčenje in kompozicijo in še mnogo več.

Spoznali boste osnovne pojme risbe, kot so pika, črta, ploskev, oblika, volumen, prostor, čas … kot tudi različne tehnike risanja: prerisovanje, risanje po spominu, risanje iz domišljije, risanje v živo … Prav tako se boste naučili risanja z različnimi mediji. Tako s svinčnikom, kot ogljem, tušem, barvnimi svinčniki in ostalim. Naučili se boste, kako narisati karkoli vidite ali si zamislite ter spoznali, da lahko dobro narišete karkoli, ne glede na to, ali imate talent ali ne.

Ste imeli vedno predsodek pred risanjem živali in vam nobene nikakor ni uspelo narisati, kot bi si želeli. Zdaj vam to več ne bo predstavljalo težave. Živali, rastline, narava, predmeti, vozila, okolica … vse to boste narisali brez težav.

Prednost ima individualna obravnava – tudi v skupini

Prednost poučevanja je ta, da se trudijo vsakega obravnavati individualno – tudi v skupini.

Kaj potrebujete za tečaj?

  • Internet,
  • računalnik ali telefon,
  • kamero, mikrofon in zvočnik (nekateri računalniki imajo vse to že vgrajeno, predvsem prenosniki),
  • aplikacijo Zoom, ki si jo preprosto namestite s spleta,
  • risalni pribor (svinčnik in papir, po možnosti naj bo mehkejši svinčnik (2B ali 4B), papir pa navaden A4 papir ali skicirka),
  • čas in prostor, kjer boste risali.


Tečaj za skupine bo potekal ob četrtkih od 18:00 do 19:30, individualni tečaji pa po dogovoru.

Tečaj poteka v živo preko spleta z Zoom aplikacijo + FB Live + Youtube Live. Da pa ničesar ne boste zamudili, bodo posnetki na voljo tudi kasneje na spletni strani ilu.si in v zaprti FB skupini.


Več preberite TUKAJ.

Preberite še:

Spletni tečaj risanja: naj otroci izkoristijo čas, ko so doma

Ste se vedno želeli naučiti risati? Tu je prva spletna likovna šola v Sloveniji


Prijavi napako v članku