Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
14.10.2022 16:21

Deli z drugimi:

Share

Kako ustvariti unikatne vsebine za družbena omrežja

S pametnim premijskim telefonom HONOR 70 5G boste brez težav ustvarili originalen video posnetek in čudovite fotografije.

Z naraščanjem najrazličnejših družbenih omrežij v zadnjih letih je vse težje biti neponovljiv pri ustvarjanju zanimivih vsebin na spletu. Konkurenca je vse večja, tako da je težko predstaviti nekaj novega, unikatnega in se s tem razlikovati od drugih. Na začetku ustvarjanja zgodbe je pomembna originalna ideja, a da bo ta zaživela in uspela, je potrebno imeti dobrega zaveznika, ki bo to omogočil. Idealen telefon, ki vam bo ob tem pomagal, je HONOR 70 5G.

Ko se potopite v svet umetnosti in domišljije, in dejansko začnete ustvarjati, morate pomisliti tudi na nekatere nepogrešljive elemente, ki bodo vašo zgodbo naredili posebno – poleg ideje morate imeti v mislih tudi lokacijo, svetlobo, model in sceno.

To, kar pri ustvarjanju za spletni medij še pomaga, je prava osvetljenost. HONOR 70 5G s tem nima težav, saj zaradi učinka HDR lahko ustvarjate v zahtevnih svetlobnih razmerah, podnevi ali v temi, vaše fotografije in video posnetki bodo zaradi omenjene funkcije dovolj osvetljeni in jasno prikazani.

»Res me je presenetila omenjena funkcija HDR, saj je fotografija, narejena s tem telefonom, najboljši približek tega, kar vidimo s prostim očesom. Velikokrat je namreč fotografija pretemna ali presvetljena, tu pa kamera zajame svetle in temne tone z velikim razponom. Zame, profesionalno največ fotografiram portrete znanih Slovencev in pa notranji prostor, je ta funkcija še kako pomembna. Prav tako mi je všeč neverjetna ostrina na fotografiji in možnost, da lahko ozadje zabrišem, in izpostavim objekt, ki ga fotografiram, podobno kot pri uporabi fotoaparata. Telefon je odličen tudi v slabih svetlobnih pogojih in tudi vnaprej določeni filtri so zelo uporabni, kar je v dobi družbenih omrežij še kako pomembno,« svetuje Aleksandra Saša Prelesnik, profesionalna fotografinja, ki je preizkusila, kaj vse ponuja novi telefon HONOR 70 5G.

Za vse, ki so vam mar podrobnosti, dvojna glavna kamera z ločljivostjo 54 milijonov pik (MP) IMX800 je tu s super občutljivo glavno kamero z zaslonko f/1,9 in popolnoma novim, premijskim 1/1,49-palčnim IMX800 senzorjem, ki omogoča uporabnikom, da zajamejo več svetlobe za svetlejše in ostrejše fotografije. Mobilnik HONOR 70 je opremljen tudi z ultra široko in makro (bližinsko) kamero, z ločljivostjo 50 milijonov pik (MP), z zaslonko f/2,2 – ta omogoča, da uporabnik ujame širši kot na fotografiji in naredi neverjetno kakovostne posnetke od blizu.

Solo Cut’ za popoln vlog – nov, revolucionarni snemalni način

Ena izmed najbolj popularnih inovacij v videografiji pri novem pametnem telefonu HONOR 70 je, da prvi v industriji uvaja snemalni način, ki v video posnetku poudari eno osebo izmed mnogih (Solo Cut Mode). Snemanje ene osebe v skupinskem videu (Person Autofocus Tracking Technology) je še posebej primerno za vloganje.

Poznamo dvojno predvajanje videa ali da več video posnetkov predvajamo istočasno, pri tem pametnem telefonu pa je na voljo tudi snemanje individualnega videa ene osebe, ki je v središču pozornosti, hkrati pa snemamo skupinski video s full view zaslonom – ta snemalni način bo še kako razveselil vsebinske kreativce, ki si za svojo zgodbo izberejo enega junaka. S funkcijo ‘Seamless Focus Switch’ uporabniki lahko zamenjajo osebo oziroma snemalni način v videu z enim dotikom na zaslonu, kar omogoča več svobode in ustvarjalnosti pri vloganju. 

Da bo vaša kreativnost zanimiva tudi za druge, ni potrebna draga oprema. Vse, kar potrebujete, lahko dobite v eni sami napravi, kot je pametni telefon HONOR 70 5G.

Poleg tega, da je ta telefon lahko odličen zaveznik pri vašem fotografiranju in vloganju, ga odlikuje tudi eleganten dizajn, ki so ga navdihnili diamanti.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Honor.
Vas zanima več iz te teme?
Honor 70


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več