Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Življenjski slog
12.05.2021 15:48
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako se zaščititi pred sevanjem elektronskih naprav?

Mobilni telefoni, računalniki in tablice oddajajo določeno stopnjo sevanja, ki se od naprave do naprave razlikuje. Sevanje pa lahko do določene mere ublažimo oziroma zmanjšamo.

Tako kot napreduje tehnologija, napredujejo tudi z njo povezane inovativne rešitve. Ali iščete praktične in inovativne izdelke, ki vas bodo zaščitili pred RF EM (radio frekvenčnim elektromagnetnim) sevanjem vaših elektronskih naprav?

Praktični, inovativni izdelki

Blagovna znamka LOTUS SAFE, ki deluje pod okriljem inovativnega mladega slovenskega podjetja, razvija in proizvaja praktične, inovativne izdelke za zaščito pred elektromagnetnim sevanjem mobilnih naprav (telefon, tablica, računalnik). Njihovi izdelki so uporabni vsak dan in v različnih življenjskih situacijah. Uporabo še posebej priporočajo nosečim mamicam in otrokom do desetega leta starosti, saj so ravno najmlajši zaradi tanjših telesnih tkiv do 10-krat bolj izpostavljeni tovrstnemu sevanju. Notranjo plast izdelkov, ki jih najdete na spletni strani www.lotussafe.com, predstavlja napreden NI/CU zaščitni material, ki ustavi najmanj 90 % in vse do 99,87 % RF EM sevanja.

EM RF sevanje je glede na večino neodvisnih analiz najbolj intenzivno in zdravju škodljivo takrat, ko je naprava v neposrednem stiku s telesom ali je v njegovi neposredni bližini. Biološki učinek mobilnih telefonov in ostalih brezžično povezanih naprav na človeško telo uničuje naravno resonanco DNK ter njeno možnost obnovitve. To je najpreprostejši razlog, zaradi česar mobilna tehnologija lahko povzroča tudi kancerogena obolenja.

Simptomi povečane občutljivosti na intenziteto RF EM sevanja so lahko:

– depresija, utrujenost, glavobol,
– motnje v presnovi,
– motnje spanja,
– težave s koncentracijo,
– neplodnost,
– okvare DNA,
– oksidativni stres (predčasno staranje),
– motnje v možganskem metabolizmu glukoze,
– nastanek stresnih proteinov (številne bolezni).

Varna uporaba naprav, ki jih uporabljamo vsak da

Če želite bolj varno uporabljati svoje priljubljene elektronske naprave za brskanje po spletu, igranje iger, poslušanje glasbe, gledanje videoposnetkov in kup ostalih aktivnosti, boste z LOTUS SAFE izdelki poskrbeli za zaščito ter zdravju in telesu primernejšo uporabo elektronskih naprav.

Poskrbite za bolj varno ravnanje z vašimi napravami. Zaščitite sebe in svoje najbližje z izdelki LOTUS SAFE.

Več na www.lotussafe.com (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
sevanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18