Varnost
04.10.2022 07:29
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako se spopasti z izzivom kibernetske varnosti?

V svetu, ki ga opredeljujejo nenehne spremembe in v katerem podjetja pospešujejo digitalno transformacijo, bi morala biti tveganja glavna skrb vodilnih. V zadnjem času je med tveganji največ govora o kibernetski varnosti, ki je postala eden večjih izzivov, s katerimi se soočajo organizacije.

Dogodki zadnjega časa kažejo, da kibernetski napadalci prežijo na podjetja vseh vrst in velikosti. Varen ni nihče. Prav zato je varnost celotne infrastrukture podjetja pomembnejša kot kadar koli prej. Jasno, težko je nadzorovati nekaj, česar ne vidite ali ne razumete, a prav zato obvladovanje tveganj kibernetskega kriminala ni mogoče brez ustreznih virov.

Kako se torej spopasti z izzivom?

Čas je, da spremenite svoje mišljenje glede kibernetske varnosti, če ga do zdaj še niste. Gre za resno grožnjo, zato svojo organizacijo pripravite na to, da bo bolj odporna in bo lahko po morebitnem napadu kar najhitreje okrevala.

Pridružite se dogodku, ki ga v Ljubljani organizira Trend Micro, in spoznajte strokovnjake, ki bodo delili praktične nasvete o tem, kako se lahko organizacije pripravijo na soočenje z neprestanimi kibernetskimi grožnjami. Izvedeli boste več o zmožnostih XDR in ugotovili, kako lahko okrepite kibernetsko varnost.

Direktorji, vodje varnostnih oddelkov, managerji in vsi, ki v podjetjih odločate o kibernetski varnosti – na dogodku boste lahko izkusili moč enotne kibernetske varnostne platforme in videli, kako je v pomoč pri obvladovanju tveganj in napadov.

Dogodek »More than XDR with Trend Micro Vision One™« bo potekal v četrtek, 27. oktobra 2022, od 9. do 14. ure v Radisson Blu Plaza Hotel v Ljubljani.

Rezervirajte si svoje mesto že danes, saj je število udeležencev omejeno. >>> https://cutt.ly/QVmRjTC

Več o varnostnih rešitvah najdete na tej povezavi.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kibernetska varnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VERACOMP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VERACOMP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VERACOMP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

PC7 d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Tel: 01 519 70 65
Podatki so neverjetno močno sredstvo in v vsakem poslu sprožijo val rasti in razvoja. V napačnih rokah pa lahko povzročijo veliko škode. Zato je treba prizadevanja usmeriti v ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več