Operacijski sistemi
27.06.2014 13:40

Deli z drugimi:

Share

Je (že) varno namestiti novi Android L?

Radovedni in radi živite nevarno? Naložite si predogled Androida L, na Nexus 5 ali 7.
Trenutna različica Android L OS-a je izredno nestabilna.
Trenutna različica Android L OS-a je izredno nestabilna.

V sredo je Google predstavil Android L, novo verzijo popularnega operacijskega sistema. Ker je bil operacijski sistem samo delno prikazan, je bilo že omenjeno, da bo na voljo razvijalska različica oziroma ”developer preview” takoj po dogodku.

Preden postanete preveč zagreti, si preberite ta članek do konca, torej preden naložite operacijski sistem na svojo Nexus napravo.

Trenutna različica je namreč izredno nestabilna in ni priporočljivo, da naložite posodobitev na napravo, ki jo uporabljate za vsakodnevna opravila. Tudi nalaganje še ni gladko. Morda boste celo morali poseči po katerih od orodij za diagnosticiranje napak.

Operacijski sistem Android L lahko prenesete iz Googlove razvijalske spletne strani, za kar ne potrebujete plačanega razvijalskega računa. Prej preberite navodila.Ko bo nalaganje končano, bo potrebno počakati še kakšnih 10 minut, da se naprava znova zažene in da bo pripravljena za uporabo.

Sporočite nam, kaj menite o posodobitvi v komentarjih. Če imate težave s prenosom ali nameščanjem, se obrnite na forum Računalniške novice, kjer vam bodo z veseljem pomagali.

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku