Računalništvo, telefonija
01.08.2016 15:34
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

JAZ SEM pripravljen na pustolovščine

Nikon Coolpix W100 je najnovejši predstavnik Nikonovih robustnih kompaktnih fotoaparatov, ki je vedno pripravljen na nove pustolovščine. Spremljal, beležil in delil bo vaše najbolj neverjetne družinske pustolovščine, saj bo tako kot vi vzdržal najbolj zahtevne terene tudi v surovih zimskih razmerah vse do -10 stopinj Celzija. Prav tako bo po moško prenesel bolj grobo ravnanje in nepričakovane udarce, saj nepoškodovan preživi padce z višine do 1,8 metra. Fotografiral ali snemal bo tudi med vašim naključnim ali režiranim padcem v mrzlo reko ali razburkano morje ter zabeležil vse podvodne izzive in situacije med vašim potopom do globine 10 metrov. Ob vsem dogajanju bo zvesto prenašal vse posneto v vašo pametno napravo prek napredne aplikacije SnapBridge.
Nikon Coolpix W100
Nikon Coolpix W100

Robusten fotoaparat W100 s svojo obliko in vmesnikom nakazuje, da lahko z njim upravljajo fotografi vseh starosti. Izberete lahko posebni meni za otroke, imenovan Easy auto mode in fotoaparatu prepustite izbiro najbolj optimalnih nastavitev za najboljše možne fotografije in posnetke. Na vrhu ohišja izstopata dva velika gumba, prvi za fotografiranje, drugi za videosnemanje v polni ločljivosti HD (1080p) s stereo zvokom in elektronskim zmanjševanjem tresljajev (VR), zaradi česar bodo posnetki bolj jasni in brez motenj zaradi tresenja. Popolni portret vam bo s tem fotoaparatom vedno uspel prek izbranega načina pametnega portretiranja, ki med drugim aktivira funkcijo AF s prepoznavanjem obrazov, ki samodejno zazna obraz portretiranca nad ali pod vodno gladino in ga izostri.

Nikon je v W100 vgradil tudi samodejni sistem za prenos in shranjevanje posnetkov in fotografij v vašo pametno napravo in objavo na družabnih omrežjih. Aplikacija SnapBridge deluje prek tehnologije Bluetooth Smart Ready, ki zagotavlja stalno in energijsko varčno povezavo med fotoaparatom in pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Nikon Coolpix W100 bo na voljo v beli, modri, rožnati, rumeni in marin barvi po priporočeni ceni 169 evrov. Coolpix W100 bo na prodajnih policah prihodnji mesec, razen barvne različice v marin barvi, ki bo na voljo oktobra.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku