Računalništvo, telefonija
13.12.2007 14:54
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Javna naročila na www.racunalniske-novice.com

Iskanje javnih naročil s področja IT še nikoli ni bilo enostavnejše

Spremljanje javnih naročil s področja IT je odslej bistveno enostavnejše.

Za nekatera podjetja predstavljajo naročila javnega sektorja občuten del prihodkov. Žal pa gre zvečine za zahtevne postopke, saj ima veliko podjetij, ki bi se prijavila na javne razpise, težave že na samem začetku, torej pri iskanju le-teh. Omenjeno težavo skuša odpraviti spletno mesto www.javnirazpisi.com, ki ima na enem mestu zbrane vse razpise v elektronski obliki in premore učinkovit iskalec po vsebini. Gre za plačljivo storitev, ki naročnike sproti obvešča o novih javnih naročilih iz izbranih področij.

Revija Računalniške novice je zato v sodelovanju s portalom www.javnirazpisi.com pripravila posebno rubriko Javna naročila, v kateri zainteresiranim podjetjem predstavlja tekoča javna naročila s področja IT in računalništva. Brezplačno, seveda. Rubrika Javna naročila je tako dostopna na spletnem portalu kot tudi na spletnem forumu.

“Veliko računalniških podjetij se je že soočilo z mučnim iskanjem svojemu poslovanju ustreznih javnih naročil, na katera bi lahko oddala svojo ponudbo. Upam, da smo jim z našo novo rubriko začetni in hkrati za večino najtežji del občutno olajšali,” je ob tej priložnosti povedal Boštjan Štrukelj, glavni in odgovorni urednik revije Računalniške novice.


Prijavi napako v članku