Računalništvo, telefonija
23.11.2020 12:36
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izmerite telesno temperaturo, utrip in nasičenost kisika v krvi za 11 evrov

Infrardeče termometre uporabljamo, če želimo v nekaj sekundah preveriti vročinsko stanje. V času pandemije koronavirusa je to posebej uporabno, pa če govorimo o merjenju temperature naših najbližjih ali sodelavcev.
Komplet, za katerega boste odšteli le 11,04 evra.
Komplet, za katerega boste odšteli le 11,04 evra.

Inovativni infrardeči termometer, ki je na voljo pri spletnem trgovcu TomTop, meri temperaturo od 32 pa vse do 42,9 stopinj Celzija, skupen čas merjenja temperature pa je manj kot sekundo. Termometer se samodejno izklopi po 20 sekundah uporabe. Za delovanje potrebuje dve bateriji vrste AAA, ki pa nista vključeni v ceno.

Če še nimate svojega brezkontaktnega termometra, ga lahko pri spletnem prodajalcu TomTop kupite za zgolj 11,04 evra, zanj pa vem ne bodo zaračunali poštnine (free shipping).

Poleg tega za 11,04 evra dobite še priročen in uporaben naprstni pulzni oksimeter (za merjenje srčnega utripa) z merilnikom kisika v krvi.

Z majhnima napravama boste lahko kjerkoli in kadarkoli preverili svojo (ali od koga dugega) telesno temperaturo, srčni utrip in nasičenost kisika v krvi.

Več o nadvse zanimivem infrardečem termometru pa je na voljo na tej povezavi.

Za več odličnih Black Friday ponudb obiščite spletno trgovino TOM TOP.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku