Telefoni
28.02.2021 13:37
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Oppo Find X3 kmalu na voljo tudi v Evropi

Novi Oppo Find X3 bo vendarle naprodaj tudi na evropskem trgu.
Novi Oppo Find X3 bo vendarle naprodaj tudi na evropskem trgu.

Pametni mobilni telefon Oppo Find X3 je že požel veliko pozitivnih kritik, saj gre za zmogljivo napravo, ki je primerna tako za resno delo kot tudi za preživljanje prostega časa. Dobra novica pa je, da bo novost kmalu naprodaj tudi na evropskem trgu, skupaj s telefoni Find X3 Pro, Find X3 Neo in Find X3 Lite.

Novi Oppo Find X3 za evropski trg bo nekoliko drugačen v primerjavi z modelom, ki je namen azijskemu trgu. Ta bo namreč razpolagal z mobilnim procesorjem Snapdragon 870, ki podatke preračunava pri frekvenci 3,2 GHz in seveda podpira mobilno omrežje 5G. Tudi zaslon pametnega mobilnega telefona Oppo Find X3 ne bo od muh, saj gre za OLED s kar 17,2-centimetrsko oziroma 6,78-palčno diagonalo in ločljivostjo Full-HD+. Frekvenca osveževanja znaša 120 hercev, kar bo seveda več kot dovolj tako za igranje računaniških iger kot za predvajanje večpredstavnostnih vsebin.

Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona Oppo Find X3 prav tako ne razočara. Tu namreč najdemo sistemski pomnilnik kapacitete osem gigabajtov, vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti oziroma 256 gigabajti prostora (odvisno od različice) in glavni digitalni fotoaparat s slikovnim tipalom Sony IMX766 ločljivosti 50 milijonov slikovnih točk. Ker baterija podpira hitro polnjenje (65 vatov), bo telefon vedno pripravljen na delo. Trenutno žal še ni znano, koliko bo za pametni mobilni telefon Oppo Find X3 treba odšteti v Evropi, a ta po vsej verjetnosti ne bo pretirano drag.


Prijavi napako v članku