Računalništvo, telefonija
05.09.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Izboljšate svoj življenjski prostor s Samsung hladilniki in pralnimi stroji

Razmišljate o prenovi doma? Prava notranja oprema lahko v življenjski prostor vnese veliko veselja in živahnosti, hkrati pa izraža tudi vašo osebnost in ustvarjalnost. Da bi se v svojem domu počutili še bolje, izkoristite ugodnosti Samsung promocije, ki poteka od 2. septembra do 1. decembra 2019 – na vse kupljene Samsung hladilnike, pralne stroje in izbrane sesalnike vam pripada 5 let garancije.
Izboljšate svoj življenjski prostor s Samsung hladilniki in pralnimi stroji
Izboljšate svoj življenjski prostor s Samsung hladilniki in pralnimi stroji

Samsung hladilnike odlikujejo številne novosti, ki vam bodo olajšale življenje. Vaša živila bodo ostala sveža in aromatična dlje časa zahvaljujoč napredni tehnologiji, ki optimizira temperaturo in vlažnost ter preprečuje nabiranje ledu, sistem Triple Cooling™ pa neodvisno nadzira in optimizira temperaturo, vlažnost in preprečuje mešanje vonjav. Samsung hladilniki pa niso samo tehnološko napredni, temveč imajo tudi elegantno in minimalistično obliko in bodo v vašo kuhinjo vnesli sodoben in moderen pridih.

Poleg ustvarjanja udobne oaze v svojem domu vam Samsung omogoča tudi, da manj časa porabite za gospodinjska opravila in več za aktivnosti, ki jih imate zares radi. Izberite Samsung QuickDrive™ pralni stroj, ki skrajša čas pranja do 50 % in porabo energije za 20 % brez zmanjšanja učinkovitosti pranja. Sovražite, ko vključite pralni stroj, in se spomnite, da ste pozabili oblačilo ali dva? Pri Samsung pralnih strojih lahko dodate perilo kadarkoli – da, tudi med pranjem. AddWash™ vrata omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti.

Promocija pa vključuje tudi izbrane Samsung sesalnike, ki so znani po napredni tehnologiji, zmogljivem sesanju in enostavni uporabi.

Več informacij najdete na https://www.samsung.com/si/offer/. Za pridobitev ugodnosti je potrebno izdelek registrirati najkasneje 60 dni po nakupu na spletni strani www.samsung5letgarancije.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, Podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, Podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, Podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku