Avtomobilizem
22.04.2021 14:00
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iščete kakovostne rezervne dele za svoj avto?

Popravilo avtomobila je lahko zelo naporno opravilo, tako iz finančnega vidika kot fizičnega. Nekateri se radi sami spopadejo s tehničnimi težavami svojega avtomobila, a jih pri tem ovira pomanjkanje kvalitetnih ponudnikov rezervnih delov.
Aplikacija AUTODOC omogoča dostop do več kot milijon rezervnih delov za 6000 različnih modelov avtomobilov.
Aplikacija AUTODOC omogoča dostop do več kot milijon rezervnih delov za 6000 različnih modelov avtomobilov.

Popravljanje in servisiranje avtomobilov je za nekatere hobi, ob katerem spoznavajo drobovje avtomobilov in delovanje motorjev na notranje izgorevanje. Za to potrebujejo kvalitetnega ponudnika rezervnih delov, ki mora zadovoljiti določene kriterije. Ker živite v času digitalizacije in ker so tudi vaši avtomobili vse bolj pametni, mora tudi ponudnik slediti temu trendu. S tem mislimo, da mora imeti spletna stran ali mobilna aplikacija pregleden uporabniški vmesnik, kjer lahko hitro in enostavno najdete vse kar iščete. Po krajšem spletnem brskanju in branju različnih forumov ter spletnih mnenj, smo v uredništvu naleteli na nemško podjetje AUTODOC, ki se je specializiralo za prodajo novih rezervnih avtodelov.

Autodoc_aplikacija
Mobilna aplikacija AUTODOC omogoča iskanje rezervnih delov po modelu vašega avtomobila.

Dostop do 1.000.000 rezervnih delov

Oglašujejo več kot milijon izdelkov za skoraj 6000 modelov in več kot 45 različnih blagovnih znamk, ki naj bi obljubljale visokokakovostno izbiro. Zanimalo nas pa je, kako hitro lahko najdemo primeren rezervni del in opravimo nakup.

Na voljo imajo tudi spletno stran za iskanje rezervnih delov. Ker pa v večini primerov servis ali popravilo avtomobila poteka v prostorih, kjer nimamo pri roki osebnega računalnika ali pa je prostor nevaren za občutljive prenosnike, je priročno imeti na razpolago mobilno aplikacijo. AUTODOC aplikacijo je mogoče namestiti na Android naprave preko trgovine Google Play in preko trgovine Apple za iOS pametne telefone.

Kako poteka iskanje?

V brskalnik lahko vnesete številko rezervnega dela ali njegovo ime in brskalnik vam filtrira najbolj primerne izdelke. V nekaterih primerih je ogromna zbirka rezervnih delov malce na poto, a na srečo je na voljo še ena posebna funkcija, s katero lahko iščete po znamki vozila. Preprosto med podprtimi znamkami najdete svojo, izberete primeren model in različico. Bodite pozorni, da izberete pravo, saj ima skoraj vsak avto več različnih različic, ki se lahko razlikujejo po motorju, obliki in vrsti pogona.

V ponudbi boste našli vse kar boste potrebovali za vzdrževanje avtomobila, od motornega olja, pnevmatik do filtrov, gredi in ostalih rezervnih delov.

AUTODOC ima na voljo bogat nabor različnih rezervnih delov, od pnevmatik do izpušnih sistemov.

Za testiranje uporabniške izkušnje smo se odločili za nakup sprednjih metlic za brisanje stekel. Po izbiri modela nam je sistem pripravil več strani različnih blagovnih znamk, od najcenejših do najdražjih. Na njihovi spletni strani nas je na vrhu čakal tudi koristen nasvet, na koliko časa naj bi menjali ta določen rezervni del (v tem primeru 12 mesecev). Če vas skrbi kompatibilnost rezervnih delov, lahko preverite OEM številko vašega originalnega dela in jo primerjate z rezervnim delom, ki ga želite kupiti. S tem se boste izognili nepotrebnemu vračilu neprimernega izdelka.

Pod vsakim izdelkom vas čakajo tehnični podatki izdelka, pod tem pa še podatki o garanciji in 14-dnevnem obdobju, v katerem lahko reklamirate naročilo. Ko ste zadovoljni z izbiro, sledite korakom za dokončanje nakupa. Potrebna je registracija računa, za nakup pa so na voljo vsi priljubljeni načini plačila, med njimi tudi kreditne kartice in Paypal.

Če si želite poenostaviti iskanje rezervnih delov, uporabite mobilno aplikacijo AUTODOC ali pa obiščite spletno stran AUTODOC.si. Prihranjen čas pa lahko porabite na vaših jeklenih konjičkih.

Vas zanima več iz te teme?
Rezervni deli Rezervni avtodeli Autodoc

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več