Digitalizacija
21.06.2013 08:57

Deli z drugimi:

Share

Instagram odslej z možnostjo zajemanja kratkih video posnetkov!

Priljubljena mobilna aplikacija Instagram je bogatejša za možnost zajemanja nadvse zanimivih videoposnetkov, saj ima na voljo kar 13 edinstvenih filtrov. Funkcija Video on Instagram je že na voljo tako za uporabnike mobilnikov in tablic Android kot Applovih mobilnih naprav iOS.
Instagram je do sedaj najhitreje rastoča mobilna storitev.
Instagram je do sedaj najhitreje rastoča mobilna storitev.

Instagram je med uporabniki mobilnih naprav zelo priljubljen, saj gre za mobilno aplikacijo, ki ponuja vrsto posebnih učinkov in filtrov, s pomočjo katerih lahko fotografijam dodamo pridih mističnosti in jih enostavno delimo s prijatelji na družbenih omrežjih. Ta bo kmalu zagotovo še pridobil na priljubljenosti, saj so ga nadobudni programerji opremili še z možnostjo snemanja edinstvenih videoposnetkov. Funkcija Video on Instagram namreč omogoča zajemanje nadvse zanimivih videoposnetkov, saj je tu na voljo kar 13 filtrov.

Z možnostjo Video on Instagram lahko posnamemo edinstvene videoposnetke dolžine do 15 sekund, s čimer lahko novost brez težav konkurira mobilni aplikaciji Vine, saj s slednjo lahko shranimo le posnetke dolžine do 6 sekund. Novo možnost bodo seveda s pridom koristila tudi marketinška podjetja, saj bodo videoposnetki za končne kupce oziroma uporabnike še privlačnejši in zanimivejši.

Mobilna aplikacija Instagram s funkcijo Video on Instagram je na voljo za prenos tako za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android (http://goo.gl/v7IAv) kot Applovih mobilnih naprav iOS (http://goo.gl/nHyTa). Uporaba nove možnosti je nadvse enostavna, saj zadošča, da kliknemo na ikono, ki se nahaja v spodnjem desnem kotu okna aplikacije. Kako se novost obnese v praksi, pa si lahko ogledate s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/I7zBJ.


Prijavi napako v članku