Računalništvo, telefonija
27.08.2010 13:46
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Inovativni in podjetni Kitajci prihajajo v Evropo

Inovativni in podjetni Kitajci prihajajo v Evropo
Inovativni in podjetni Kitajci prihajajo v Evropo

Kitajska družba Beijing Really Sun Co., Ltd., ki je bila ustanovljena pred desetletjem, prihaja na mednarodni sejem Worlddidac Show. Ta se bo odvijal od 27. do 29. oktobra v švicarskem mestu Basel. Kitajska družba bo svoj bogati prodajni program predstavila na razstavišču številka E81.

Stojnico kitajske družbe Beijing Really Sun Co., Ltd. bo zagotovo obiskalo na tisoče obiskovalcev sejma Worlddidac Show, saj je edini proizvajalec digitalnih interaktivnih elektronskih tabel z inovativno tehnologijo elektromagnetnega določanja položaja in dotika. Zato ne preseneča, da so njihovi izdelki izjemno priljubljeni v industriji oblikovanja, razvoja, raziskav, storitev in proizvodov.

Družba Beijing Really Sun Co., Ltd. se ponaša še s številnimi patenti za izdelke iz družine TRACEBoard, ki so širom sveta že prejeli številne nagrade in priznanja. Digitalne interaktivne elektronske table TRACEBoard so opremljene s pametno tehnologijo HIKey, zato so kot nalašč za poslovna srečanja, predavanja, vojaška poveljstva in še bi lahko naštevali,


Prijavi napako v članku