Življenjski slog
08.06.2023 10:17

Deli z drugimi:

Share

Inovativna klimatska naprava Mitsubishi: udobje, učinkovitost in napredna tehnologija

Najvarčnejša energetsko učinkovita klimatska naprava Mitsubishi združuje visoko učinkovitost, sodoben videz in napredno tehnologijo.
Klimatska naprava Mitsubishi: visoka učinkovitost, sodoben videz in napredna tehnologija. Vir: Enaa.com
Klimatska naprava Mitsubishi: visoka učinkovitost, sodoben videz in napredna tehnologija. Vir: Enaa.com

Začnimo tokrat malo drugače – z energetsko učinkovitostjo, ki je ena izmed stvari, v katerih ta Mitsubishi klimatska naprava blesti.

Z izjemnim SEER 9,4 in SCOP 5,1 dosega energetski razred A+++, kar omogoča udobno hlajenje in ogrevanje ob minimalni porabi energije. Z naprednim filtrirnim sistemom odstranjuje škodljive delce, ob tem pa je na voljo v treh privlačnih barvah: rdeči, črni in biserno beli. S svojim inovativnim 3D I-see senzorjem zagotavlja enakomerno porazdelitev zraka in optimizira porabo energije. Zagotovo je ena izmed boljših izbir za udobje, estetiko in trajnostno klimatizacijo prostorov.

Izjemna energetska učinkovitost za prihranek in trajnost

Prav pomena energetske učinkovitosti klimatskih naprav se danes zaveda vse več uporabnikov. V tem smislu tokratna klimatska naprava izstopa, saj združuje najnovejše tehnološke inovacije. S svojim koeficientom učinkovitosti 9,4  pri hlajenju (SEER) in 5,1  pri ogrevanju (SCOP) dosega energetski razred A+++, kar jo uvršča med najučinkovitejše naprave na trgu. Z njeno uporabo ne boste le prihranili pri stroških energije, ampak tudi zmanjšali svoj ogljični odtis.

S standardno vključenim vmesnikom za upravljanje prek mobilne aplikacije MelCloud, imate popoln nadzor nad klimatsko napravo kjerkoli in kadarkoli.

Napredna tehnologija za izboljšano udobje in čist zrak

Poleg impresivne energetske učinkovitosti ima klimatska naprava Mitsubishi MSZ-MSZ-LN35VG2V/B/R – MUZ-LN35VGHZ2 (3,5 kW) številne napredne funkcije, ki pripomorejo k izboljšanemu udobju in zdravju uporabnikov. Z inovativnim Plasma Quad Plus filtrirnim sistemom učinkovito odstranjuje bakterije, viruse, alergene, prah in mikrodelce do velikosti 2,5 μm. Tako zagotavlja čist zrak brez škodljivih delcev, kar je posebej pomembno za občutljive ljudi in tiste z alergijami.

Inovativni 3D i-see senzor je še ena napredna funkcija, ki prispeva k optimalnemu udobju. Ta senzor meri in zaznava temperaturne spremembe oziroma prisotnost ter število oseb v prostoru. Na podlagi teh podatkov samodejno prilagaja temperaturo in razporeditev zraka, kar zagotavlja enakomerno klimatizacijo v vseh delih prostora. Poleg tega omenjen senzor optimizira porabo energije tako, da hladi ali ogreva predvsem prostore, kjer so prisotne osebe, in samodejno preklopi v način varčevanja z energijo v primeru odsotnosti.

Še nekaj nezanemarljivih podatkov. Naprava bo prostor prijetno ogrela tudi pri zimskih temperaturah do -25 stopinj Celzija. Osnovni deli notranje enote so opremljeni z dvojnim zaščitnim premazom, ki preprečuje nabiranje prahu in maščob, kar pripomore k dolgotrajni učinkovitosti naprave. Poleg tega se ponaša z izjemno tihim delovanjem, le 19 dB(A) pri najnižji hitrosti vpihovanja, kar omogoča prijetno uporabo brez motečega hrupa.

Mitsubishi klimatska naprava je tako popolna izbira za tiste, ki si želijo vrhunske učinkovitosti, udobja in intuitivnega upravljanja.

Za še večjo izbiro klimatskih naprav obiščite spletno trgovino Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Klimatske naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več