Življenjski slog
08.06.2023 10:17

Deli z drugimi:

Share

Inovativna klimatska naprava Mitsubishi: udobje, učinkovitost in napredna tehnologija

Najvarčnejša energetsko učinkovita klimatska naprava Mitsubishi združuje visoko učinkovitost, sodoben videz in napredno tehnologijo.
Klimatska naprava Mitsubishi: visoka učinkovitost, sodoben videz in napredna tehnologija. Vir: Enaa.com
Klimatska naprava Mitsubishi: visoka učinkovitost, sodoben videz in napredna tehnologija. Vir: Enaa.com

Začnimo tokrat malo drugače – z energetsko učinkovitostjo, ki je ena izmed stvari, v katerih ta Mitsubishi klimatska naprava blesti.

Z izjemnim SEER 9,4 in SCOP 5,1 dosega energetski razred A+++, kar omogoča udobno hlajenje in ogrevanje ob minimalni porabi energije. Z naprednim filtrirnim sistemom odstranjuje škodljive delce, ob tem pa je na voljo v treh privlačnih barvah: rdeči, črni in biserno beli. S svojim inovativnim 3D I-see senzorjem zagotavlja enakomerno porazdelitev zraka in optimizira porabo energije. Zagotovo je ena izmed boljših izbir za udobje, estetiko in trajnostno klimatizacijo prostorov.

Izjemna energetska učinkovitost za prihranek in trajnost

Prav pomena energetske učinkovitosti klimatskih naprav se danes zaveda vse več uporabnikov. V tem smislu tokratna klimatska naprava izstopa, saj združuje najnovejše tehnološke inovacije. S svojim koeficientom učinkovitosti 9,4  pri hlajenju (SEER) in 5,1  pri ogrevanju (SCOP) dosega energetski razred A+++, kar jo uvršča med najučinkovitejše naprave na trgu. Z njeno uporabo ne boste le prihranili pri stroških energije, ampak tudi zmanjšali svoj ogljični odtis.

S standardno vključenim vmesnikom za upravljanje prek mobilne aplikacije MelCloud, imate popoln nadzor nad klimatsko napravo kjerkoli in kadarkoli.

Napredna tehnologija za izboljšano udobje in čist zrak

Poleg impresivne energetske učinkovitosti ima klimatska naprava Mitsubishi MSZ-MSZ-LN35VG2V/B/R – MUZ-LN35VGHZ2 (3,5 kW) številne napredne funkcije, ki pripomorejo k izboljšanemu udobju in zdravju uporabnikov. Z inovativnim Plasma Quad Plus filtrirnim sistemom učinkovito odstranjuje bakterije, viruse, alergene, prah in mikrodelce do velikosti 2,5 μm. Tako zagotavlja čist zrak brez škodljivih delcev, kar je posebej pomembno za občutljive ljudi in tiste z alergijami.

Inovativni 3D i-see senzor je še ena napredna funkcija, ki prispeva k optimalnemu udobju. Ta senzor meri in zaznava temperaturne spremembe oziroma prisotnost ter število oseb v prostoru. Na podlagi teh podatkov samodejno prilagaja temperaturo in razporeditev zraka, kar zagotavlja enakomerno klimatizacijo v vseh delih prostora. Poleg tega omenjen senzor optimizira porabo energije tako, da hladi ali ogreva predvsem prostore, kjer so prisotne osebe, in samodejno preklopi v način varčevanja z energijo v primeru odsotnosti.

Še nekaj nezanemarljivih podatkov. Naprava bo prostor prijetno ogrela tudi pri zimskih temperaturah do -25 stopinj Celzija. Osnovni deli notranje enote so opremljeni z dvojnim zaščitnim premazom, ki preprečuje nabiranje prahu in maščob, kar pripomore k dolgotrajni učinkovitosti naprave. Poleg tega se ponaša z izjemno tihim delovanjem, le 19 dB(A) pri najnižji hitrosti vpihovanja, kar omogoča prijetno uporabo brez motečega hrupa.

Mitsubishi klimatska naprava je tako popolna izbira za tiste, ki si želijo vrhunske učinkovitosti, udobja in intuitivnega upravljanja.

Za še večjo izbiro klimatskih naprav obiščite spletno trgovino Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Klimatske naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več