Varnost
11.05.2021 10:41
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Informacijska in kibernetska tveganja v sodobnem varnostnem okolju

Inštitut za korporativne varnostne študije vabi na mednarodno konferenco "Dnevi korporativne varnosti 2021", ki bo potekala 25. in 26. maja 2021.

Mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti 2021« je tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju s posebnim poudarkom na korporativnih in informacijskih tveganjih. Predstavlja osrednjo strokovno konferenco v regiji na področju korporativne varnosti in v okviru tega še posebej informacijskih in kibernetskih tveganj.

Tema letošnje konference bo povezana z naslovom »Novi varnostni izzivi in njihov vpliv na uspešno delovanje organizacij«.

Na konferenci bodo sodelovali priznani predavatelji in udeleženci okroglih miz, več pa najdete tukaj. Vabljeni k ogledu!

Prijava na konferenco, ki bo potekala 25. in 26. maja 2021.

Dogodek bodo organizirali Institut za korporativne varnostne študije, Slovensko združenje korporativne varnosti in SE Europe Corporate Security Association (SECSA). V okviru dogodka bodo svečano podeljene nagrade s področja varnosti za preteklo leto – Slovenian Grand Security Award. Več o samem dogodku si lahko preberete na tej povezavi https://www.ics-institut.si/dogodki.

Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost

Prijavi napako v članku