Telefonija
09.01.2024 11:34

Deli z drugimi:

Share

Impresivni RedMagic 9 Pro končno tudi na evropskem trgu!

Podjetje RedMagic je s pripravo pametnega mobilnega telefona RedMagic 9 Pro navdušilo mnoge. Tu namreč gre za odličen pametni mobilni telefon, ki za malo denarja ponuja veliko in je na voljo na svetovnem trgu. Vstopna različica opredeljena z 12 gigabajti sistemskega pomnilnika in 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov je na evropskem trgu na voljo za 649 evrov. Zmogljivejša različica s 16 gigabajti sistemskega pomnilnika in 512 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov pa je na voljo za 799 evrov, kar ni pretirano drago.

Impresivni RedMagic 9 Pro bomo prepoznali takoj, saj ta razpolaga z zaslonom, ki nima ne lukenj ne rež, saj je spletna kamera postavljena pod zaslon. To seveda končnemu uporabniku prinaša precej boljšo uporabniško izkušnjo, predvsem pri predvajanju večpredstavnostnih vsebin in igranju iger. Poleg tega je novost dovolj zmogljiva, da bo brez težav opravila z vsemi opravili.

Pametni mobilni telefon RedMagic 9 Pro za globalni trgu temelji na osnovi naprednega in zmogljivega mobilnega procesorja Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, ki je pohitren na višjo frekvenco od privzete. Zato bo ta brez težav kos tudi zahtevnejšim nalogam. Za hlajenje pa skrbi napreden hladilni sistem, ki lahko zniža temperaturo procesorja tudi do 16 stopinj Celzija. Zato ni bojazni, da bo telefon zaradi prekomernega segrevanja postal počasnejši ali celo neodziven.

Nič manj zanimiv ni niti zaslon. RedMagic 9 Pro je namreč opremljen s kakovostnim AMOLED zaslonom s 17,3-centimetrskim oziroma 6,8-palčnim zaslonom, ki se ponaša z ločljivostjo 2.480 x 1.116 slikovnih točk in frekvenco osveževanja 120 hercev. Kot nalašč za igranje iger in gledanje večpredstavnostnih vsebin. Tu seveda ne gre spregledati niti 450 herčnega sistema za zaznavo dotika zaslona.

Tu imamo na voljo še baterijo kapacitete 6.500 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja moči do 80 vatov. Ta bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike. Za ljubitelje fotografije in videoposnetkov pa je na voljo glavna kamera s slikovnim tipalom ločljivosti 50 milijonov slikovnih točk. Torej vse kar potrebujemo za vsakdanja opravila in zabavo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več