Igre
20.05.2008 09:46
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igromat – izposoja PS3 iger

Slovenski spletni prostor je obogaten s spletno izposojevalnico (za zdaj žal samo PS3) iger. Igromat je spletna storitev, preko katere si lahko udobno od doma izposojate in kupujete video igre. Igre vam dostavijo na dom, te pa lahko igrate cel teden, kar vas bo stalo najmanj 7 evrov. Izposojo lahko tudi podaljšate in plačate 1 evro kovanček zamudnine na dan. Poštnina je plačana za tja in nazaj.

Izposoja iger temelji na osnovi vašega virtualnega računa, kamor si nakazujete sredstva za izposojo. Lahko si oblikujete svoj seznam iger, si rezervirate igro, ki ni na voljo in napišete svoje mnenje o igri. Igre dobite po pošti praviloma v enem dnevu. Članstvo lahko preko spleta prekinete kadarkoli. Pri tem se uporabniški račun ne izbriše, zato se pri ponovnem aktiviranju ni treba znova registrirati.

Za vsakih 10 izposoj vam nakažejo 5 € na virtualni račun, izbira iger pa je za komaj teden star spletni servis zgledna in se bo pridno debelila. Prihajajoče igre lahko tudi rezervirate, obljubljajo. Igre, ki vam v času izposoje še posebej prirasejo k srcu, lahko proti doplačilu tudi obdržite – originalni ovitek in navodila vam pošljejo brezplačno.


Prijavi napako v članku