Igre
02.06.2014 12:34
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igra preživetja The Stomping Land je že na voljo na Steamu

Kako je živeti z dinozavri? Na to vprašanje lahko odgovorite, brž ko preizkusite igro The Stomping Land. Razvijalci so potrdili, da je igra že na voljo na Steamu.
Igra preživetja The Stomping Land je že na voljo na Steamu
Igra preživetja The Stomping Land je že na voljo na Steamu

The Stomping Land je večosebna igra preživetja. Igralci se boste znašli v vlogi lovca, občutili pa boste tudi, kako je živeti v svetu z neobičajnimi bitji. Dlje ko boste preživeli, višje bodo vaše izkušnje.

Opis ob igri lahko povzamemo nekako takole: “Če vas kateri od dinozavrov ujame, vas bo pokončal v trenutku. Ne boste jih ubili zlahka. Tistega ki boste, pa vam ne bo ponudil veliko hrane za vaše preživetje. Najbolj pomembni dinozavri so tisti večji. Na vas je, da najdete metode preživetja in živite dokler lahko.”

Alfa verzija igre je trenutno na voljo za 22,99 € za PC. Po besedah razvijalcev bodo v nadaljevanju sledili še popravki in nadgradnje igre, na voljo pa bo tudi več dinozavrov.

>> Igraš računalniške igre in te zanima svet elektronike? Pridruži se nam na sejmu Gamescom 2014!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Gamescom
Za več informacij so vam na voljo pri Gamescom
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Gamescom? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku