Programska oprema
23.01.2006 16:17
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

»IBM in prihodnost zločinov«

IBM je sporočil, da bo osmi podcast imenovan “IBM in prihodnost zločinov” iz serije “IBM in prihodnost …” na voljo danes na njihovi spletni strani, namenjeni investitorjem.

V razpravi, ki jo bo v podcastu vodil Ben Edwards z gostoma dr. Charlesom Palmerjem, vodjo varnosti in zasebnosti na IBM-ovem oddelku za varnost, in Bobom Bragdonom, založnikom revije CSO, lahko izveste, kako so bila prva leta 21. stoletja priča mejnikom v sami biti zločinov. Grožnja virtualnega zločina je za večino ljudi veliko bolj resnična in pereča kot grožnja fizičnega zločina. Vodilne prednosti, sredstva v boju proti zločinu, investicije in izobraževanje so na začetku naglih prilagoditev. V podcastu bodo potekale razprave na temo profesionalizacije virtualnih zločinov, kako se najbolje boriti proti virtualnim zločincem in o pojavljajočih se varnostnih tehnologijah in praksah.

Podcast je na voljo na IBM-ovih spletnih straneh, namenjenih investitorjem, na naslovu: http://www.ibm.com/investor/viewpoint/podcast/20-01-06-1.phtml. Medtem, ko se na omenjenih straneh v večji meri nahajajo zgodovinske informacije, se serije IBM-ovih podcastov ukvarjajo s temami splošnih tehnoloških trendov in IBM-ovih inovacij v številnih novih podjetjih in na tehnoloških področjih. Na voljo so na naslovu:
http://www.ibm.com/investor/viewpoint/podcast.phtml

V prihodnje bodo podcasti iz serije “IBM in prihodnost…” obravnavali še naslednje teme: šport, zaposlovanje, selitve in zasebnost.


Prijavi napako v članku